Gündem Çilek Kokusu 19. yeni bölümde heyecanlandırıyor! - İzle

Çilek Kokusu 19. yeni bölümde heyecanlandırıyor! - İzle

31.10.2015 - 10:14 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Çilek Kokusu yayınlanan 19. yeni bölüm ile heyecanlandırıyor. Aşk ve eğlencenin iç içe geçtiği Çilek Kokusu yeni bölümünde Aslı ve Gonca'nın konuşmasına tanık olan Volkan ne yapıyor? Tüm bu soru işaretleri bugün akşam ekrana gelen Çilek Kokusu dizisinin yeni bölümünde yanıt buluyor.

Çilek Kokusu 19. yeni bölümde heyecanlandırıyor - İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Çilek Kokusu 19. yeni bölüm ile ekrana kilitliyor. Bu akşam ekrana gelen Çilek Kokusu yeni bölümde heyecan dorukta!

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı Çilek Kokusu 19. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Star'da kaldığı yerden devam edecek...

İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan Çilek Kokusu yeni bölüm için heyecan dorukta.

ÇİLEK KOKUSU 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



ÇİLEK KOKUSU 19. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

ÇİLEK KOKUSU 19. BÖLÜM ÖZETİ

Tabu oynarken girdikleri iddiayı kaybeden Erdem tatil programı yapar. Burak’la bir olup kızları sürpriz kampa götüreceklerdir. Kızlarla baş başa kaldıkları geceyi en iyi şekilde geçirmeyi isteyen erkekler bazı planlar yaparlar. Bu planlar komik ve eğlenceli olaylara sebep olur. Bu arada Gani, Çağla’yla yaptığı anlaşma doğrultusunda Aslı’yı yakın takibe alır. Onları gölge gibi takip eden Gani gerçekleri öğrenecek midir?

Yayın Tarihi: 31 Ekim Cumartesi
Yayın Saati: 20.00