Gündem Çilek Kokusu 23. bölümü ile bu hafta ekrana veda ediyor

Çilek Kokusu 23. bölümü ile bu hafta ekrana veda ediyor

24.11.2015 - 15:08 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Çilek Kokusu 23. yeni bölümü ile bu hafta ekrana veda ediyor. Heyecanın dorukta olduğu Çilek Kokusu'nda önemli gelişmeler yaşanacak. İşte Çilek Kokusu 23. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Çilek Kokusu 23. bölümü ile bu hafta ekrana veda ediyor

Star TV'de yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Çilek Kokusu dizisi ekrana veda ediyor. Merakla beklenen Çilek Kokusu 23. final bölümü fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer aldığı dizi 23. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümü 28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yaz aylarında yüksek reytingleriyle dikkat çeken dizi Ekim ayından itibaren yeni dizilerin de yayınlanmaya başlamasıyla reyting sıralamasında düşüş yaşamıştı. Final kararını dizinin yapımcısı Faruk Turgut da Twitter hesabından duyurdu.

ÇİLEK KOKUSU 23. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI - İZLE



Çilek Kokusu final bölümüyle Cuma 23.30'da star'da!

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Çilek Kokusu 22. son bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Heyecan dolu son bölümün ardından Çilek Kokusu dizisi final kararı gündeme bomba gibi düştü.

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çilek Kokusu son bölümünde,Babasının sözleri üzerine Başak ile Aslı'yı bir arada gören Burak, aralarında bir iş birliği olduğundan iyice şüphelenir ve Aslı'yı takip etmeye başlar.

Başak, Aslı ile samimiyetini ilerletir ve Aslı’ya iş teklifinde bulunur. Bu samimiyet Burak'ın durumu daha da yanlış anlamasına sebep olur. Bu yanlış anlaşılma ile Burak’ın aşkı nefrete dönüştürmeye başlar ve Aslı’dan intikam almak için harekete geçer.