GündemÇilek Kokusu 23. son bölümün final sehnesi şoke etti - İzle

Çilek Kokusu 23. son bölümün final sehnesi şoke etti - İzle

28.11.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen gençlik dizisi Çilek Kokusu 23. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Final bölümü ile ekrana gelen Çilek Kokusu sevenleriyle son kez buluştu. İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin yollarının kesişme hikayesini ekrana taşıyan Çilek Kokusu dizisi 23. son bölümün final sehnesi ise şoke etti. İşte o ayrıntılar...

Çilek Kokusu 23. son bölümün final sehnesi şoke etti - İzle

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” dün akşam ekrana gelen 23. son bölümü ile final yaptı. Ekranlara veda eden Çilek Kokusu dizisi Aslı ve Burak’ın aşkı ile çok sevildi! Uzun süre zirveden hiç düşmeyen Çilek Kokusu Ekim ayından itibaren yeni dizilerin de yayınlanmaya başlamasıyla reyting sıralamasında düşüş yaşamıştı. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle Çilek Kokusu dizisi 23. bölümü ile ekranlara veda etti.

ÇİLEK KOKUSU 23. FİNAL BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aslı ve Burak Nikah Masasında...

Aslı ile ilgili gerçekleri Volkan’dan öğrenen Burak, büyük bir hata yaptığını anlar ve Aslı’dan af diler fakat Burak’a kızgın ve kırgın olan Aslı’nın onu kolay kolay affetmeye niyeti yoktur. Burak Aslı’yla barışmak için ne mümkünse yapmaya hazırdır bu arada Aslı hayatını değiştirecek bir iş teklifi almıştır, ve Paris’e gitmeye karar verir. Burak, Aslı’nın gönlünü alıp onu kalmaya ikna edebilecek midir?

ÇİLEK KOKUSU 23. BÖLÜM FRAGMANI



ÇİLEK KOKUSU OYUNCU KADROSU

Demet Özdemir - Aslı
Yusuf Çim - Burak
Mert Ekin Daymaz - Volkan
Gözde Kaya - Çağla
Laçin Ceylan - Selda
Mahir Günşıray - Nihat
Mine Tugay - Elçin
Murat Başoğlu - Sinan
Zeynep Tuğçe Bayat - Gonca
Anıl Çelik - Erdem
İdil Sivritepe - Eda
Utku Ateş - Barış