Gündem Çilek Kokusu 3. son bölümünde Aslı ve Burak’a kötü bir sürpriz - İzle

Çilek Kokusu 3. son bölümünde Aslı ve Burak’a kötü bir sürpriz - İzle

08.07.2015 - 08:35 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in yer aldığı Çilek Kokusu dizisi dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen Çilek Kokusu 3. bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecan dolu son bölümü ile Çilek Kokusu dizisinde Aslı ve Burak’ı kötü bir sürpriz bekliyordu. İşte o ayrıntılar...

Çilek Kokusu 3. son bölümünde Aslı ve Burak’a kötü bir sürpriz - İzle

Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Çilek Kokusu 3. bölüm ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Çilek Kokusu 3. son bölüm dün akşam yayınlandı. Çilek Kokusu son bölümünde neler oldu? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Yapımını Gold Film ‘in, senaristliğini Aslı Zengin ve yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, Çilek Kokusu 3. bölüm ile Star'da izleyiciyle buluştu.

ÇİLEK KOKUSU 3. SON BÖLÜM - TIKLA İZLE

ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı



ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ve Burak’ı kötü bir sürpriz bekliyor.
Aslı, sevgili numarası yapacağı kişinin Volkan olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır. Hayallerinin aşkı karşısındadır ve parti için onu beklemektedir. Aynı şekilde Volkan da Aslı’yı gördüğü için şaşkındır. Hep birlikte partiye giderler.

Partide Burak ve Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Barda kavga ettikleri Murat da partidedir ve onları görmüştür. Tekrar kavga çıkmasından çekinen Burak , Aslı’yı da alarak partiyi hemen ayrılır. Ama bu sefer onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yayın Günü: 8 Temmuz Çarşamba
Yayın Saati: 20.30

DİZİDEKİ AŞK İDDİALARINA YANIT!

Çilek Kokusu ve ekranların yeni kraliçesi olma yolunda ilerleyen Demet Özdemir, kendisi ve Çilek Kokusu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Rol aldığı her dizide hayran kitlesini gittikçe arttıran ve kariyerine dans ile başlayan Demet Özdemir Çilek Kokusu dizisinde de büyük ilgi gördü. Peki, Demet Özdemir kim ve gerçekten iddia edildiği gibi partneri Yusuf Çim ile aşk yaşıyor mu? Merak edilirken beklenen açıklama geldi.

"BİR SEVGİLİM VAR"

Genç oyuncu, takipçilerinin en çok merak ettiği soru "Çilek Kokusu'ndaki partneri Yusuf Çim ile bir ilişki yaşayıp yaşamadığı sorusuna ise "Bu soruyu cevaplamam gerekirse; bir sevgilim var. " diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

"HAYATIMDA HİÇ DİYET YAPMADIM"

Normal bir günü nasıl geçirdiği sorulan Çilek Kokusu'nun yıldızı: "Ben yemek yemeyi çok seven biriyim. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Allah mecbur bırakmasın. Set günlerim yoğun ve oldukça yorucu tabiki ama onun dışında kalan vaktimi biraz alışveriş, çok çok arkadaş ve tabiki ailemle geçirdiğimi söyleyebilirim." dedi.

"HER KÖTÜ GÜN BANA TECRÜBE KATTI"

Özeleştiri yapması istenen Demet Özdemir, "Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler var mı?" sorusuna ise "Hayatımda değiştirmek istediğim hiçbir şey yok geçirdiğim her kötü gün bana tecrübe kattı ilerlememe yardım etti. Kendimle alakalı eksik gördüğüm noktaya gelirsek şunu söyleyebilirim. Oyunculuk kariyerimde tabiki tam değilim hiçbir zamanda tam olmayacak. Dediğim gibi her yeni proje bana bir şeyler öğreticek." cevabını verdi.

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı kızlardan biri olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.

Yazarlar