Gündem Çilek Kokusu'nun 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu'nun 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

09.09.2015 - 13:43 | Son Güncellenme:

Çilek Kokusu son bölümü izleyiciyle buluştu. Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Çilek Kokusu 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni gelişmeleri ile merakla beklenen Çilek Kokusu son bölümünde neler oldu? Peki Çağla’nın Aslı ve Burak planı işe yaradı mı?

Çilek Kokusunun 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Türk filmi tadındaki konusu, genç kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çeken Çilek Kokusu yeni bölümü yine bomba gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'nın üstlendiği Çilek Kokusu 12. bölümünde Aslı-Burak aşkı çıkmaza giriyor. Dizinin son bölümünden hemen sonra izleyicinin merakla beklediği yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çilek Kokusu 13. yeni bölüm fragmanı ve son bölümünden ayrıntılar....

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇİLEK KOKUSU 13. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



ÇİLEK KOKUSU 12. BÖLÜM ÖZETİ

Çağla’nın Aslı ve Burak planı işe yarayacak mı?

Çağla, Burak’la olan ilişkisinin bitmesine her geçen gün daha da hırslanmaktadır. Burak’ı geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Kulübe giderek Burak’la konuşur. Burak’ın kararlı tavrı karşısında deliye döner. Bu arada Aslı’nın kulüpte garson olarak çalıştığını öğrenen Çağla’nın eline büyük bir koz geçmiştir. Bunu en iyi şekilde kullanmak için planlar yapmaya başlar. Evinde bir davet verir. Davete Volkan ve Aslı’yı davet eder. Amacı Aslı’yı küçük düşürüp rezil etmektir ama olaylar hiç de planladığı gibi gelişmez.

Tüm kişiler’de en çok Çilek Kokusu izlendi!

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle tüm kişilerde en çok izlenen yapım olarak, zirvede yer aldı.

Çarşamba’nın yıldızı...

Çilek Kokusu, Tüm Kişiler’de yüzde 7,35 reyting, yüzde 23,42 izlenme payı ile zirveye taht kurdu. Dizi, reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 6,29 reyting ve yüzde 19,78 izlenme payı ile de birinci sıraya oturdu.





ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı kızlardan biri olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu, ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.