Gündem CNN TÜRK Sezgin Baran Korkmaz'ı buldu! Türkiye'ye dönecek misiniz sorusuna yanıt

CNN TÜRK Sezgin Baran Korkmaz'ı buldu! Türkiye'ye dönecek misiniz sorusuna yanıt

18.05.2024 - 20:59 | Son Güncellenme:

CNN Türk firari Sezgin Baran Korkmaz'ın izini buldu. Korkmaz, "Türkiye'ye dönecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Kara para aklamakla suçlanan firari Sezgin Baran Korkmaz, CNN TÜRK kamerasına yakalandı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy o anları anlattı. Yunus Paksoy, Sezgin Baran Korkmaz'ı görüntülenme anını şu sözlerle aktardı.

Haberin Devamı

Bugün arkamda biraz önce izleyicilerimizin görmüş olduğu gibi Türk Günü yürüyüşü var. Bu gördüğünüz görüntüler en baştaydı. Görüntüsünü aldım. Sordum kendisine sizi Türkiye'de görmeyi bekliyorduk. 2 ay sonra dedi. 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim dedi ve ayrıldı. Herhangi bir şekilde gizlenme, kaçma derdi yoktu. Hemen orada insanlarla muhabbet ediyordu. Direkt içindeydi kalabalığın. Kendisi burada gayet rahat dolaşıyordu.

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir de, "İki ayrı yargılama ayağı var. Sezgin Baran Korkmaz bir süredir sosyal medyada konuşuyor. İddiası şu: Benim ABD devletine ödemem gereken borç var. Mahkeme bir yıl sonra biter. O dava bitmeden ABD'den yurt dışına çıkışı mümkün olmayabilir. Türkiye'den çıkışı çok olay oldu. Avustralya'da yakalandı. Hem Türkiye hem ABD iadesini istedi. ABD'de bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Türk Günü yürüyüşüne bile isteye gitmiş gibi duruyor." dedi.

Yazarlar