Gündem Çocuklar Duymasın 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.12.2018 - 09:18 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Çocuklar Duymasın 60. yeni bölümüyle yine oldukça keyifli bir bölüme sahne oldu. Çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizi Çocuklar Duymasın'da bu hafta Arda'nın Havuç'a yaptığı oyunlar ortaya çıktı ve ortalık karıştı. Peki Çocuklar Duymasın 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin fenomen haline gelen dizisi Çocuklar Duymasın 60. yeni bölümüyle ekranlara geldi ve dizinin yeni bölümünde Arda, yolun sonuna geldi. Gözlerin yeni bölüm fragmanına çevrildi dizide 61. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

ÇOCUKLAR DUYMASIN 60. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Havuç'a yaptığı oyunlarla gerçek yüzü ortaya çıkan Arda, yolun sonuna geliyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında herkesin kapısının önğne bir mektup bırakılır. Kim tarafından bırakıldığı belli olmayan bu mektupta br oyun oynanması gerektiği yazar. Herkes bu mektupta yazanları uygulamaya başlar. Öte yandan Haluk, Arda'yı köşeye sıkıştırır. Havuç'a zor günler yaşatan ve her işine taş koyan Arda'nın sonunda maskesi düşer. Peki Arda'yı köşeye sıkıştıran Haluk ondan nasıl bir intikam alacak? Arda, bu durumun içinden nasıl sıyrılacak?

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 60. BÖLÜM FRAGMANI