Gündem Çocuklar Duymasın yepyeni bölümleriyle yakında başlıyor!

Çocuklar Duymasın yepyeni bölümleriyle yakında başlıyor!

07.07.2017 - 11:44 | Son Güncellenme:

Ekranların fonomen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın yepyeni bölümleri ile yakında Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Meltem ve Haluk karakterleri ile Türk izleyicinin gönlünde taht kuran Çocuklar Duymasın sımsıcak hikayeleri ve yeni bölümleri ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. İşte Çocuklar Duymasın yayınlanan ilk bölüm fragmanı

Çocuklar Duymasın yepyeni bölümleriyle yakında başlıyor

Çocuklar Duymasın yepyeni hikayeleri ile yakında Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde her zaman olduğu gibi Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı dizide Havuç karakterine yine Furkan Kızılay'ın hayat vermesi bekleniyor. Öte yandan Çocuklar Duymasın dizisinin küçük oyuncuları Beton Orçun ve Merve'nin inanılmaz değişimleri ise herkesi şaşırtacak türden. Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle yakında Kanal D'de...

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN YAKINDA KANAL D'DE BAŞLIYOR

Çocuklar Duymasın heyecan ve merakla beklenen yeni bölümleriyle Kanal D'de başlıyor! Yaz aylarında ekrana gelmeye başlayacak olan Çocuklar Duymasın yine 7’den 77’ye herkesi ekrana kilitleyecek.

Meltem karakteri ile gönüllerde haklı yerini alan Pınar Altuğ, “Taş Fırın” lakabını literatüre ekleten Tamer Karadağlı ve özlenen kadrosu yeni bölümleri ile Kanal D’de olacak.

Türk aile komedi dizilerinin en önemlilerinden; Çocuklar Duymasın, Birol Güven imzası ile yakında Kanal D’de!

Ekranların fenomen dizilerinden Çocuklar Duymasın yakında Kanal D ekranında sevenleri ile buluşacak! Efsane kadrosu ile yeni yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Çocuklar Duymasın da oyuncuların fiziksel değişimleri çok şaşırtacak.

Haberin Devamı

Beton Orçun ve Merve’yi tanımak oldukça zor…

Dominant Teyze Gönül’ün oğlu Beton Orçun ile Zero Tuna’nın kızı Merve, yıllar geçmesi ile büyümüş, TEOG sınavına hazırlanan iki yetişkin olmuştur. Yaş aldıkça sorunları da artan Orçun ve Merve’nin internet dünyasında yaşadıkları, iki üvey kardeş arasındaki sorunlar hem güldürecek hem düşündürecek.

Çocuklar Duymasın yepyeni bölümleriyle yakında başlıyor