Gündem Çolak: Beni de fonla kandırdı

Çolak: Beni de fonla kandırdı

22.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

İstanbul’da özel bir bankanın müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandıkları davada mahkeme, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verdi.

Çolak: Beni de fonla kandırdı

Mahkeme heyeti, Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün ise tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı 12 Ocak 2024’e erteledi. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya şikâyetçilerden futbolcu Emre Çolak, Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin de katıldı.

Haberin Devamı

Tek seferde verdi

Emre Çolak, “Beni arayıp bankanın yatırım fonuyla kandırdı. Biz kaşına gözüne kanıp para vermedik. Bankanın kurumsal kimliğine güvenerek verdik. Kendisi beni aradı, ‘Bankanın yatırım fonu olduğunu, istersen tanıdık isimlere sorabilirsin’ dedi. Ben de Arda Turan’a sordum, o da öyle bir fonu olduğunu söyledi. 3 milyon 212 bin lira tek seferde verdim. 2-3 ayda yüzde 25 kârla parayı geri vereceğini söyledi. Birkaç gün sonra da belge aldım. Herhangi bir ödeme almadım sonrasında. Şikâyetçiyim” ifadelerini kullandı.

Volkan Bahçekapılı da şunları anlattı: “Seçil beni 3-4 kez aradı. Levent şubesine davet etti. Acil paraya ihtiyaç olduğunu söyledi. Ben o dönem param olmadığı için girmedim. Emre Belözoğlu’na bahsettim fondan. Sonra Seçil hanımın telefonunu verdim, Emre’yle konuşup anlaşması için. Benim maddi kaybım yok ama kuzenim Emre’nin para kaybetmesine neden olduğum için vicdan azabı çektim. Emre’nin para işlerini genelde ben yürütürüm. Parayı Emre’den aldım bankaya götürdüm. Şikâyetçiyim.”