Gündem Çukur 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aliço hakkında sürpriz karar

Çukur 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aliço hakkında sürpriz karar

17.09.2019 - 09:47 | Son Güncellenme:

Çukur yeni sezon ilk bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde İdris Koçovalı'nın ölümü herkesi derinden yaraladı. En büyük sarsıntı ise Yamaç Koçovalı tarafından yaşandı. Yamaç yaşanan olayı bir türlü kabullenmek istemedi. Yıllar sonra İdris Koçovalı'nın bir kızı olduğu ortaya çıktı. Peki Çukur dizisi ekrana gelen son bölüm ardından 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Aliço hakkında sürpriz karar

Çukur dizisi uzun bir aranın ardından yeni sezon ilk bölüm ile dün akşam ekrana geldi. İdris Koçovalı'nın ölümü bütün Çukur'da derin izler bırakırken en büyük yıkımı Yamaç Koçovalı yaşadı. Yaşanan olayın ardından Yamaç olayı kabullenmek konusunda oldukça zorlandı. Yıllar sonra İdris Koçovalı'nın bir kızı olduğu gerçeği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çukur dizisi yayınlanan 69. bölüm ilk sahnede Ali Çoban nam-ı değer Aliço'nun babası ortaya çıkar. Aliço'nun silah konusunda olan uzmanlığı babası tarafından ortaya çıkarılır. Aliço babasına Çukur'a geri dönmek istediğini söylediğinde ise büyük bir şok yaşar. Çukur 69. yeni bölüm fragmanı 23 Eylül Pazartesi akşamı TV ekranında...

 ÇUKUR 69. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İLK SAHNE İÇİN TIKLAYINIZ