Gündem Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayında! Çukur'un 93.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, bu hafta var mı?

Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayında! Çukur'un 93.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, bu hafta var mı?

18.04.2020 - 13:53 | Son Güncellenme:

Çukur, geçtiğimiz birkaç hafta hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmemişti. Uzun yıllardır ekranlarda izleyicilerle buluşan Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur'un yeni bölümü oyuncularının ev ortamlarında çektiği bölüm ile ekranlara gelecek. Peki Çukur'un yeni bölümü ne zaman?

Çukurun yeni bölüm fragmanı yayında Çukurun 93.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, bu hafta var mı

Corona virüs salgını nedeniyle bazı dizilerin çekimlerine ara verilmişti. Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur'un geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmadı. İzleyiciler büyük bir merakla yeni bölümü bekliyorlardı. Çukur'un 3.sezon 26.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Çukur'un yeni bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

 ukur’un yeni bölümünde abileriyle sorunlarını çözemeyen Yamaç bir çare bulmak için Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek. Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül’e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet’le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Haberin Devamı

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Çukur'un yeni bölümü 20 Nisan 2020 tarihinde izleyicilerle buluşacak.