Gündem “Daha çok zıplatamaz dedik, daha da zıplattı!”

“Daha çok zıplatamaz dedik, daha da zıplattı!”

15.12.2013 - 12:29 | Son Güncellenme:

İstanbullu dubstepseverler 13 Aralık 2013 Cuma gecesini, Modestep ile ayakları yere basmadan geçirdi.

“Daha çok zıplatamaz dedik, daha da zıplattı”

İngiltere’de 2010 yılında kurulan dubstep grubu Modestep’ten Josh Friend ve Tony Friend DJ setleriyle Babylon’u kelimenin tam anlamıyla salladı!

Haberin Devamı

2011 Şubat’ında Feel Good adlı ilk single’larıyla Britanya dans listelerinde ilk 10’a girmeyi başaran Modestep, daha önce DJ olarak Londra müzik sahnesinde boy gösteren Friend kardeşlere, Nick Tsang ve Matthew Curtis’in ikiliye katılmasıyla şimdiki halini almıştı. Ruhunda soul, pop ve rock soundlarını barındıran tarzlarıyla dubstep sahnesine farklı bir soluk getiren Modestep, aynı yıl pop listelerinde de ilk 40’a girmeyi başardı.

Yıllar içerisinde dubstep takipçisinin gittikçe sertleşen ve ‘brostep’ sounduyla duymaya alıştığı Modestep, Babylon’da gerçekleştirdikleri performanslarında da soundundan taviz vermeden ortalığı kırdı geçirdi.

Warm up’ta İstanbul dubstep sahnesinin tanınan ismi Salih Kahraman aka NoData’nın izleyiciyi coşturan grime sounduyla başlayan gecede Demren aka Nihayet'in MC performansı da izleyicilerin ilgisini çekti.

Haberin Devamı

“Daha çok zıplatamaz dedik, daha da zıplattı”

Nihayet feat.Salih Kahraman aka Nodata

Daha için izleyicilerin ayakları yere basmadan Modestep’in sahneye çıkmasıyla büyülü bir hal aldı. Hayranlarını bir saniye bile yanıltmayan Modestep'ten sonra after party’de Günesta ve NoData, zaten ‘çıldırmış’ olan izleyiciyi kanatlandırdı.

Müzik sustuğunda kapı önünde hep aynı cümle tekrarlandı “Daha çok zıplatamaz dedik, daha da zıplattı!”