Gündem Damadını öldüren kayınpederden kan donduran sözler! Merak etme onun yaşama şansı yok

Damadını öldüren kayınpederden kan donduran sözler! Merak etme onun yaşama şansı yok

02.03.2023 - 16:26 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece’de 3 gün önce baba olan damadı Volkan Çubukçu’yu kalbinden bıçaklayarak öldüren kayınpederin yargılanmasına başlandı. Duruşmada ifade veren Volkan Çubukçu’nun eşi Meral Çubukçu, babasından şikayetçi olduğunu söyleyerek, korkunç detayları hakim karşısında anlattı.

Damadını öldüren kayınpederden kan donduran sözler Merak etme onun yaşama şansı yok

İstanbul Küçükçekmece’de 22 Eylül 2022 tarihinde tartışma yaşadığı damadı Volkan Çubukçu’yu kalbinden bıçaklayarak öldüren kayınpeder Turhan Ketenci hakim karşısına çıktı. Küçükçekmece 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Turhan Ketenci avukatıyla birlikte katıldı. Volkan Çubukçu’nun annesi, babası ve eşi de duruşmada hazır bulundu. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Turhan Ketenci, kızının olaydan 3 gün önce doğum yaptığını söyleyerek, “Babasıyla konuşmaya gittiğimde Volkan bana küfür etti. Yüzüme tükürdü. Olay böyle başladı” dedi.

Haberin Devamı

“BIÇAKLA GEZMİŞİM ÇOK MU?”

Olay gününü anlatan Turhan Ketenci, “Ben bıçağı her zaman taşırım. Millet silahla geziyor, ben bıçakla gezmişim çok mu? Taşıdığım ekmek bıçağıydı ama ben meyve bıçağı olarak kullanıyordum. Ben oraya kızımı almaya gitmiştim. Gittiğimde Volkan bana, ‘Ben size daha çok çektireceğim’ dedi. Beline davrandı. O beline davranınca benim de yapacak bir şeyim kalmadı. Çünkü silah taşıdığını biliyordum. Bıçağı çektim. Bıçağı nasıl sapladığımı da bilmiyorum. Bıçağın kalbine geldiğini bilmiyordum. Ben onu bacağından yaraladım” dedi.

Psikiyatrik tedavi gördüğünü söyleyen Ketenci, “2019 yılından beri hap kullanıyorum. Benim kızım aklı başında olan bir kız değildir. Şu anda orada durması bile normal değil. Bir gün onlara gittim Volkan kızıma eşi değil de işçisi gibi davranıyordu. Ben kızımın hayatından da endişe ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

“BEN OLSAM ÖLDÜRÜRÜM DEDİ”

Sanık savunmasının ardından Volkan Çubukçu’nun babası Mustafa Çubukçu’nun ifadesi alındı. Baba Çubukçu mahkemede verdiği ifadede, sanık Turan Ketenci’nin oğlunun evliliğini başından beri kabullenemediğini söyleyerek, “Çocuğumu öldürmeden bir gece önce yanıma gelip oğlunun sakalına, bıyığına alerjim var dedi. Bana, ‘Oğlun sigara içiyor. Nasıl çocuk yetiştirdin?’ dedi. Ben de, ‘Ne yapayım sen olsan ne yaparsın?’ dedim. Bana, ‘Ben öldürürüm’ dedi. 

“BABAM BENİ BIÇAKLADI DEDİ”

Olayın olduğu günü de anlatan baba Mustafa Çubukçu, “Sanık kızına, ‘sorun var mı?’ diye mesaj atmış. Gelinim de, ‘Yok baba’ demiş. Bunun üzerine babası da, ‘Sorun varsa söyle öldürürüm’ demiş. Olay anında oğlum merdivende otururken sanık gelip oğlumun görmediği bir anda kalbine bıçağı saplıyor. Aralarında konuşma filan olmuyor. Oğlumun silahı yok asla da olmadı. Volkan olay günü hep evdeydi. Çocuğum bağıra bağıra gelip, ‘Babam beni bıçakladı’ dedi. Evde olduğunu bilerek eve geldi. Hafta sonuna kadar bizde olduğunu biliyordu” dedi. Sanığın kendisine, “Ben senin oğlunu hiç sevmedim” dediğini anlatan Mustafa Çubukçu, “Kendi eşine de seni camdan atarım kimse bilmez diyormuş. Bu adam oğlumla kızım evlendiğinden beri öldürme sohbeti var. Oğlum ve gelinim arasında hiçbir sıkıntı yoktu.

Haberin Devamı

“KALBİNİN İKİYE BÖLÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER”

Volkan Çubukçu’nun annesi Satiye Çubukçu da verdiği ifadede olayın planlı olduğunu söyleyerek, “Volkan eve bağırarak geldi. Kapıyı bir açtım kanlar içindeydi. ‘Babam beni vurdu’ dedi. Üç dakikada hastaneye gittik. Kalbinin ikiye bölündüğünü söylediler” dedi.

“BABAMDAN ŞİKAYETÇİYİM”

Volkan Çubukçu’nun eşi Meral Çubukçu da mahkemede verdiği ifadede, eşiyle birbirlerini sevdiklerini söyleyerek, “Babam kayınbabama, ‘Nasıl çocuk yetiştirmişsin. Karşımda sigara içiyor, sakalıyla oynuyor. Arkasında kim varsa öldürürüm’ diyordu” dedi.

Eşiyle kavga etmediklerini ve olumsuz bir şey yaşamadıklarını anlatan Meral Çubukçu, “Olay günü Volkan sigarasını alıp dışarı çıktı. Kapıyı açınca bir baktım eşim kanlar içinde yatıyordu. ‘Babam beni bıçakladı’ dedi. Eşimi hastaneye götürünce annemi aradım. Babam arkadan, ‘Merak etme onun yaşama şansı yok’ dedi. Telefonu kapattıktan 5-10 dakika sonra eşimin ölüm haberini aldım. Şikayetçiyim” dedi.

Haberin Devamı

Alınan ifadelerin ardından sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığın tespiti için sanık Turhan Ketenci’nin Adli Tıp Kurumu’na sevkine karar veren mahkeme tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.