Gündem Demirören Medya’dan Almanya’da büyük atılım

Demirören Medya’dan Almanya’da büyük atılım

17.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Demirören Medya, Hürriyet markasıyla internet basınında Avrupa açılımı yapıyor. Almanca olarak 15 Kasım’da okuyucuyla buluşan Hurriyet.de’ye ilk günden ilgi büyük.

Demirören Medya’dan Almanya’da büyük atılım

Türkiye’nin güçlü medya grubu Demirören Medya Grubu, yeni haber portalı Hurriyet.de ile Avrupa’da önemli bir haber ağı için ilk adımı attı. Almanca haber portalı olarak kurulan Hurriyet.de, başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın Almanca konuşulan ülkelerindeki herkese hitap edecek. Almanca olarak okuyucuyla buluşan Hurriyet.de, 15 Kasım’da yayın hayatına başladı. Hurriyet.de kısa sürede büyük ilgiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Özgün içerik

Dijital platform, her biri farklı alanlarda uzman bir habercilik geçmişi bulunan Alman ve Türklerden oluşan güçlü bir editoryal kadroya sahip. Hurriyet.de’nin, dünyadan ve Türkiye’den gelen haber akışlarıyla, özgün bir içeriği bulunuyor. Almanca yayın yapma ayrıcalığı ile Avusturya, Hollanda ve İsviçre gibi Almanca konuşulan ülkelerde de okurla buluşuyor. Siyaset, ekonomi, panorama, yaşam, seyahat, spor ve teknoloji bölümleriyle ilgili güncel, özel ve gündem yaratan kaliteli içerikler platformun haber akışında yer alıyor. Hurriyet.de Türkiye kaynaklı haber akışında Hurriyet.com.tr ve Demirören Haber Ajansı’ndan sağladığı güncel haberleri, raporları, fotoğrafları ve videoları kullanıyor. Uluslararası haber akışı için ise DPA (Alman Haber Ajansı), AFP (Fransız Haber Ajansı), SID (Spor Enformasyon Servisi) gibi önemli ajanslarla iş birliği yapıyor.