Gündem Derya Beşerler - Birol Namoğlu kimdir?

Derya Beşerler - Birol Namoğlu kimdir?

27.04.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Zeynep Beşerler'in kız kardeşi Derya Beşerler ve Gripin'in vokalisti Birol Namoğlu Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışacaklar. 2 senedir birlikte olan Derya Beşerler ve Birol Namoğlu çifti çok yakında evlenecekler. Derya Beşerler ve Birol Namoğlu kimdir, işte ayrıntılar..

Derya Beşerler - Birol Namoğlu kimdir

İki yıldır aşk yaşayan ve evlenmeyi istediklerini her fırsatta dile getiren çift “Eylül ayında evleneceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Derya Beşerler, nişanlısı Birol Namoğlu’nun kendisine hem çok romantik hem de şok edici bir şekilde yaptığı evlenme teklifini şu sözlerle anlattı: “Bir akşam yemek yediğimiz mekandan çıktıktan sonra magazincilere yakalandık. Israrla evlilikle ilgili sorular soruluyor. Ben o sırada hızlı hızlı yürüyüp soruları yanıtlarken, Birol yüzüğü çıkartmış ama ben görmüyorum. Sonradan fark ettim yüzüğü ve şok oldum. Magazin muhabiri sandığım kişi de Birol’un ayarladığı bir arkadaşıymış.”

9 Kasım 1978 tarihinde doğan Süreyya Birol Namoğlu, amatör müziğe 1994 yılında İstek Kemal Atatürk lisesi'nde okurken Emir Işılay ve Murat Emre ile beraber kurdukları lise grubunda vokalistlik yaparak başladı. Bu grupla lise festivallerinde çaldı.

Haberin Devamı

1998 yılında Serdar Derekoy ve Mustafa Keçeli ile beraber kurduğu Yanki grubu ile Boğaziçi Üniversitesi 1. Amatör Müzik yarışmasında en iyi erkek solist ödülünü, Yanki grubu da en iyi performans, en iyi grup ve jüri özel ödüllerini aldı. 1999'da Evren Gülçığ ile beraber Gripin'i kurdu.Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, yüksek lisans öğrenimini ise Galatasaray Üniversitesi İşletme bölümlerinde tamamladı. Şimdi Gripin grubunun vokalistliğini yapmaktadır.

Derya Beşerler 1 Ocak 1987 yılında doğdu. Yeditepe Üniversitesi Sinema Tv bölümünü bitirdi.

Filmografi

Merdiven Adam Sinema Filmi-2014

Gurbette Aşk TV Dizisi-2014

Aşk Emek İster (Derya)TV Dizisi-2013

Bir Çocuk Sevdim (Narin)TV Dizisi-2011

Canım Ailem (Duru) TV Dizisi-2008