Gündem DGS ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılır? 2018 DGS ek yerleştirme

DGS ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılır? 2018 DGS ek yerleştirme

13.10.2018 - 14:22 | Son Güncellenme:

DGS ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılır? 11 Ekim'de başlayan DGS ek yerleştirme tercihleri tüm hızıyla sürüyor. Öğrenciler büyük bir merakla DGS ek tercih işlemleri ne zaman bitecek sorusunun cevabını arıyor. İşte ÖSYM AİS üzerinden yapılan 2018 DGS ek yerleştirme tercihleri ile ilgili tüm detaylar...

DGS ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılır 2018 DGS ek yerleştirme

ÖSYM DGS ek yerleştirme işlemlerini başlattı. 11 Ekim'de yaptıı duyuru ile adaylara tercih işlemlerinin nasıl yapılması gerektiğini açıklayan ÖSYM'nin duyurusu:

Haberin Devamı

DGS EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

2018-DGS Ek Yerleştirme tercih işlemleri, 11 – 16 Ekim 2018 tarihleri arasında aday tarafından, bireysel olarak, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak olup posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilen tercihler işleme alınmayacaktır.

2018-DGS Ek Yerleştirmede, 2018-DGS Kılavuzu, 2018-DGS Tercih Bilgileri ve Ek Yerleştirme İle İlgili Açıklamalar metninde yer alan ilke ve kurallar ile yükseköğretim programlarının koşul ve açıklamaları geçerli olacaktır.

2018-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolar ve diğer bilgiler, aşağıdaki bağlantılarda sunulmuş olup tercihte bulunacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ