Gündem Didem Soydan kimdir? Didem Soydan kaç yaşında?

Didem Soydan kimdir? Didem Soydan kaç yaşında?

09.07.2019 - 10:03 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımları ile çok konuşulan Didem Soydan son günlerde Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le anılıyor. Peki, Didem Soydan kimdir? Didem Soydan kaç yaşında? İşte Didem Soydan ile ilgili merak edilenler...

Didem Soydan kimdir Didem Soydan kaç yaşında

Selami Şahin'in oğlu Lider ile aşk yaşamaya başlayan manken Didem Soydan sevgilisi ile yakın dostu Umut Eker'i tanıştırdı.

Haberin Devamı

Hep birlikte Çeşme, Aya Yorgi Koyundaki Cove Beach'te yapılan Always Festival'de eğlendiler.

Didem Soydan'ın dansları, Lider'in sevgilisine olan düşkünlüğü, Umut Eker'in tüm vücudunu kaplayan dövmeleri festivale katılanların dikkatinden kaçmadı.

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeniyken baba tarafı Arnavutluk’tan göç ederek İstanbul’a yerleşmişlerdir.

19 yaşında ilk defile deneyimini yaşayan Didem Soydan ardından Hakan Yıldırım, Özlem Süer gibi birçok başarılı modacının defilesine çıkma fırsatı yakalamıştır. Fashion Week defilelerinde en çok tercih edilen modeller arasında yer almıştır.

Üniversite zamanında çalıştığı mağazada Umut Ekerle tanışan Soydan, modacı Ekerle birçok iş yapmıştır. Şu an Umut Ekerle açtıkları bir mağazaları da bulunmaktadır.

Haberin Devamı

2014 yılında İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show’ da boy gösteren manken Calzedonia Summer Show’ a çıkan ilk Türk manken olmuştur.