Gündem Dinamitli odundan sonra bombalı tuzak

Dinamitli odundan sonra bombalı tuzak

07.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sobaya attığı odunun içinde bulunan dinamitin patlamasıyla ölümden dönen Özdağ ailesine ikinci şok. Bu kez Özdağ’ın kayınbiraderinin otomobiline bomba konuldu

Dinamitli odundan sonra bombalı tuzak

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Sulu Mahallesi’nde evindeki odunlara dinamit lokumu yerleştirilen Mehmet Özdağ’a ikinci şok. Bu kez, Özdağ’ın kayınbiraderi Sadık Öncel’in otomobiline bomba konuldu. Bomba patlamadan bulundu ve imha edildi. İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Sulu Mahallesi’nden Malatya’ya gelen Sadık Öncel, kent merkezindeki işlerini tamamladıktan sonra, yeniden köye döndü. Eve gireceği sırada, otomobilin arkasında, kendine ait olmayan poşet buldu. Poşeti kontrol eden Öncel, bir şarj cihazı buldu. Şarj cihazının ağırlığından şüphelenen Sadık Öncel durumu jandarmaya bildirdi.

Haberin Devamı

Fünye ile patlatıldı

Jandarma ekipleri yaptıkları kontrolde, telefon şarj cihazına patlayıcı yerleştirildiğini belirledi ve fünye ile kontrollü olarak patlatarak imha etti. Sadık Öncel’in yakını Mehmet Öncel, “Şüphelendiğimiz kişiler var ama durumu tam bilmiyoruz. Durum ortaya çıkarılmalıdır” dedi.

Sadık Öncel’in otomobiline poşet içindeki şarj cihazına yerleştirilen patlayıcı jandarma tarafından kontrollü patlatıldı.