Gündem Diriliş Ertuğrul 56. son bölümde şoke eden sahne! - İzle

Diriliş Ertuğrul 56. son bölümde şoke eden sahne! - İzle

26.04.2016 - 17:27 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 56. son bölüm yine nefes kesti. Ekrana gelen Diriliş Ertuğrul izleyenleri ekrana kilitledi. Dikkat çeken sahneleriyle gündemden düşmeyen Diriliş Ertuğrul'da neler yaşandı? İşte son bölüm ve detaylar...

Diriliş Ertuğrul 56. son bölümde şoke eden sahne - İzle

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümde heyecan doruktaydı. Bu hafta son bölümü ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul zirvedeki yerini koruyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul son bölümde heyecan doruktaydı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 56. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



DİRİLİŞ ERTUĞRUL 56. BÖLÜM ÖZETİ

Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir?

“Ertuğrul”un 56.Bölümünde Noyan, Saadettin Köpek’in kendisine verdiği bilgiyle, Dündar ve Yiğit’i yakalamıştır. Ertuğrul ve alpları, Noyan’a engel olamamıştır. Ertuğrul’un bütün çabalarına rağmen Noyan, bir kez daha kurtulmayı başarmıştır. Boğaç ise Saadettin Köpek’e, bilgi taşımaya devam etmektedir. Diğer yandan Gündoğdu’dan boşalan alp başı görevine Sungur Tekin, getirilmiştir. Sungur Tekin, alplarla, alp başı olarak yeni dönemde neler yapacaklarını konuşur. Toyda Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine sıcak bakmayan Tuğtekin, bu meseleyi Sungur Tekin’le baş başa konuşarak çekincelerini anlatır. Ertuğrul obaya dönerek Yiğit ve Dündar’ın kaçırıldığını haber vermiştir. Yiğit’in Noyan tarafından kaçırıldığını öğrenen Halime, fenalaşarak bayılır. Bu durum doğumu tetikleyerek Halime’nin erken doğum yapmasına neden olur. Ertuğrul ve Halime’nin bir erkek evlatları olmuştur. Ertuğrul oğlunun adını Gündüz koyar. Saadetin Köpek, Boğaç’ın getirdiği bilgilerle yeni planlar kurar.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Saadettin Köpek, Konya’ya kime mektup yazar? Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir? Turgut’la Yiğit arasında neler konuşulur? Saadettin Köpek, obaya niçin gelir? Saadettin Köpek, Sungur Tekin’le başbaşa konuşup ona hangi görevi verir? Tuğtekin’i şok eden olay nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 56. Bölümde..

Diriliş Ertuğrul 56. son bölümde şoke eden sahne - İzle


DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul'un son bölümüne Halime Sultan'ın doğum sahnesi damga vurdu. Normal doğumun yaygınlaştırılması için proje yürüten Kadın Sağlıkçılar Dayanışma Derneği ile (KASAV) bağlantıya geçen dizinin yapımcıları, doğum sahnesi için profesyonel bir ebenin yer almasını istedi.

Haberin Devamı

Dizide, Ertuğrul Bey'in ilk çocuğu Gündüzalp Bey'in doğum sahnesinde 17 yıllık ebe olan ve 2011 yılından bu yana da doğum koçluğu yapan Elif Polat Demiröz rol aldı.

Demiröz, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kadın doğum doktoru olan eşi Sare Davutoğlu'nun ekibinde yer alıyor.

İŞTE O SAHNE



Demiröz, normal doğumun kolaylığı noktasında ailelere eğitim veriyor. Sezeryanın bir doğum yöntemine dönüşmesinden şikayet eden Demiröz, normal doğumun kadın sağlığı açısından son derece faydalı olduğuna işaret ederek, "Dizideki doğum sahnesiyle, aslında ne kadar kolay olduğunu göstermeye çalıştık" dedi. Normal doğumun vahşice olarak lense edilmesinden rahatsız olan Demiröz, "Oluşturulan bu algı hiç doğru değil. Doğum kadının doğasında olan, aslında kadın için son derece de faydalı bir durum" diye konuştu.

OYUNCU KADROSU

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman