Gündem Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında Ural ve Çolpan hatun'a ne ceza verilecek!

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında Ural ve Çolpan hatun'a ne ceza verilecek!

30.01.2017 - 09:17 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan fenomen diz Diriliş Ertuğrul 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey ve Aliyar adaleti sağlamak için soluğu Candar Bey'in otağında alır. Ural ve Çolpan Hatun'u yakalayan Ertuğrul Bey cezalandırmak için harekete geçer. Öte yandan Diriliş Ertuğrul'da Vasilyus, yaşananları büyük keyif içerisinde izlemektedir.

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında Ural ve Çolpan hatuna ne ceza verilecek

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç gibi usta isimler yer alıyor. Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında Ertuğrul Bey, Tekfurun ölümünün ardındaki ismi öğrenir öğrenmez soluğu Candar Bey'in obasında alıyor. Ural'ın hamlesine anında cevap veren Ertuğrul Bey, Ural'ın cezasını kesmek için harekete geçiyor. Diriliş Ertuğrul heyecan dozu yüksek yeni bölüm fragmanı ile 1 Şubat Çarşamba saat 20:00'da TRT 1 ekranında...

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 75. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 75. BÖLÜM ÖZETİ

Tekfur’u öldürten ve suçu Ural’a yıkmak niyetiyle Lazkaris’i Çavdar Obasına gönderen Vasilius, hain emellerinde başarıya ulaşmış gözükmektedir. Lazkaris, Ertuğrul ve Aliyar’ın konuşturmaları neticesinde bu cinayeti ona Ural’ın yaptırdığını söylemiştir. Bu itirafı duyduğunda irkilen Aliyar, Ertuğrul’un yanında yer alacak mıdır?

Tekfur cinayetiyle alakası olmadığı halde şimdi büyük bir tehlikenin içinde olan Ural, bu durumdan kurtulabilecek midir? Lazkaris’in itiraflarını duyan Köpek, Candar, Aslıhan, Çolpan ve Kutluca’nın tutumu ne olacaktır?

Saadettin Köpek sonunda istediği cevabı almış, Aslıhan evlenmeye razı olmuştur. Fakat Lazkaris’in itirafı bütün obayı karıştıracak mahiyettedir. Ayrıca Ural tarafından sürekli Aslıhan’la evlendirileceği vaadiyle avutulan Batuhan bu evliliğe asla razı gelmeyecektir. Bütün bunlardan habersiz olan Köpek, bu sorunları aşarak Aslıhan’la nikâhlanabilecek midir?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74. SON BÖLÜM ÖZETİ

Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurmuşlardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmayacaktır.

Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?

Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı istemiştir. Bu teklife Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacaktır?

Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır?

Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacaktır? İşte tüm soruların cevabı son bölümde...