Gündem Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı...

16.10.2018 - 11:02 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sevilen dizinin hayranları büyük bir merakla Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman ve Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı sorularının cevaplarını arıyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ile ilgili tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Birçok isimle kadrosunu güçlendiren Diriliş Ertuğrul dizisi 5. sezon 122. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul 5. sezon 122. yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen haline gelen dizi yeni sezonda kadrosuna birçok yeni isim kattı. Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman yayınlanacak sorusu için henüz net bir açıklama olmasa da TRT 1 yayın akışında yarın akşam yer alan dizinin yeni bölümü ile mi sezon finali ile mi ekrana geleceği bilimnmiyor. Dizinin geçtiğimiz yıllarda sezona başlama alışkanlıklarına bakılırsa yarın akşam sezon finali ile ekrana gelmesi bekleniyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümün ise 24 Ekim'de izleyici ile buluşması bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZON'DA YENİ YÜZLER!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncuların katıldığı öğrenilen Diriliş Ertuğrul'da, dizinin başlamasına günler kala yeni oyuncu detayları gelmeye devam ediyor.

Hande Soral'ın Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı kadın olarak dahil olduğu diziye, daha önce Dağ filmi ve BÖRÜ dizisinde rol alan Armağan Oğuz ise Ataç karakteriyle katıldı.

Diziye dahil olduğu ortaya çıkan isimler arasında, Umur Bey karakteri ile Ünal Silver, Evdokya karakteri ile Kimya Gökçe Aytaç yer alıyor.

Son gelen bilgiler arasında ise diziye katılan üç yeni oyuncunun Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden hatırlanan Eser Karabil; Cesur Yürek ve Poyraz Karayel dizilerinde rol alan Enis Yıldız ve geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kutulamare'de oynayan İlker Aksum olduğu öğrenildi.