Gündem Diriliş Ertuğrul'un 90. yeni bölüm fragmanında Vasilyus ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul'un 90. yeni bölüm fragmanında Vasilyus ölecek mi?

01.06.2017 - 12:04 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 90. heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT'nin fenomen hale gelen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geldi. Hemen arkasından Diriliş Ertuğrul'un 90. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ertuğrul ile Vasilyus arasından yaşanacak savaş nefes kesecek. Vasilyus'un ölüp ölmeyeceği merak ediliyor...

Diriliş Ertuğrulun 90. yeni bölüm fragmanında Vasilyus ölecek mi

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ertuğrul ile Vasilyus arasındaki savaşta kazanan Ertuğrul oluyor. Ertuğrul Bey, Vasilyus'u öldürecek mi merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 90. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümü ile 31 Mayıs Çarşamba 20:00’de TRT 1’deydi.

Diriliş Ertuğrul 90.bölümünde Ertuğrul bey ve Vasilyus arasından yaşanacak savaş nefes kesecek. Ertuğrul Vasilyus'u tuzağa düşürüp sayısal üstünlüğünü sağlar. Vasilyus ise bu savaşta ağır kayıplar vermekte. Sadettin Köpek bu sefer ucuz kurtulmuştur. Lakin Aslıhan'ın peşini bırakmayacaktır. Yeni fitnelerin peşindedir. Vasilyus düşerse Karacahisar kaleside düşecektir. Vasilyus'un ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümünde yayınlanmasıyla birlikte netlik kazanacak.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUPRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur.

Ural hain beylerle bir olup son kozunu oynayarak obasını almak üzere harekete geçmiştir… Vasilius ise Ural’a destek sözü vermiştir. Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey’e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural olmak üzere tüm hainleri Aliyar ve alplarıyla birlikte öldürmüştür. Vasilius ise bir olmuş Türk Beyleriyle baş edemeyeceğini anlayarak orayı terk etmiştir. Peki Vasilius şimdi hangi yoldan Ertuğrul’a saldıracak? İntikam almak için neler yapacaktır? Ertuğrul, Vasilius’un hamlelerine karşı nasıl bir önlem alacaktır? Diğer yandan Aslıhan, Ilgın’dan dönmüş; döner dönmez Ural’ın hain darbe teşebbüsüyle karşılaşmıştır… Aslıhan Ilgın’da olmaktan pek memnun olmadığını, yurdundan ayrılmak istemediğini ima etmiştir.