Gündem eBebek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 eBebek kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

eBebek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 eBebek kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

09.01.2024 - 11:20 | Son Güncellenme:

eBebek mağazaları hafta sonu açık mı? eBebek'ten alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, eBebek mağazalarının çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte eBebek çalışma saatleri...

eBebek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 eBebek kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor

eBebek mağazalarının çalışma saatlerini sizler için derledik. eBebek mağazalarında işi olan vatandaşlar hafta sonu da eBebek mağazalarının açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, cumartesi pazar eBebek mağazaları çalışıyor mu?

Haberin Devamı

eBEBEK ÇALIŞMA SAATLERİ

eBebek mağazaları AVM'lerde saat 10.00'da mesaiye başlıyor.  Öğle arası verilmeyen mağazalarda, mesai 22.00'de sona eriyor.

MAĞAZALARDA İKİ FARLI KONSEPT

Ebebek müşterilerine iki farklı mağaza konseptiyle hizmet vermektedir.Bu neden ile iki farklı çalışma saati vardır. AVM içinde yer alan mağazalar sabah 10.00'da açılıp, akşam 22.00'de kapanmaktadır. Cadde mağazaları sabah 09.00'da açılıp,akşam 22.00'de kapanmaktadır.

eBEBEK MAĞAZALARI HAFTA SONU AÇIK MI?

E-Bebek mağazaları hafta sonu açık mı? eBebek mağazaları haftanın 7 günü hizmet verirler. Yani cumartesi ve pazar günleri de açıktır.