Gündem Ecem Uzgör kimdir?

Ecem Uzgör kimdir?

13.09.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

Almanya'da yapılan Top Model of The World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ecem Üzgör sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Dünyanın en saygın yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ecem Üzgör hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. İşte Ecem Üzgör hakkında sosyal medyada çıkan tartışamalar ve merak edilen detaylar...

Ecem Uzgör kimdir

Ecem Uzgör kimdir sorusu son günlerin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. Top Model of The World'de Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör hakkında merak edilen detayları sizin için hazırladık. İşte Ecem Uzgör hakkında sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları..

Haberin Devamı

ECEM UZGÖR KİMDİR?

Ecem Üzgör Almanya'da yapılan Top Model of The World 'de Türkiye'yi temsil etti.

Ecem Uzgör, yarışmadan günler sonra sosyal medyada olumlu ve olumsuz görüşler üzerinden oldukça ses getirmeye başladı.

Ecem Uzgör kimdir

Kötü yorumlar aldığı kadar sosyal medyada iyi yorumların da yapıldığı görüldü. Bazı kullancılar Ecem Üzgör'ün fiziğinin yarışma temsili için yeterli düzeyde olduğu görüşünde.

İngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti.

1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine sahip olan 25 yaşındaki Ecem Uzgör, 26 Ağustos Cuma gecesi 40 ülkeden birbirinden başarılı modellerin katıldığı dünyanın en iyi modeli yarışmasında Türkiye için yarıştı.

Haberin Devamı

Dünyanın en saygın modellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Uzgör, yarışmada herhangi bir derece elde edemedi.