Gündem Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü!

Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü!

11.04.2024 - 16:09 | Son Güncellenme:

Edirne'de aralarında husumet bulunan 2 faytoncu, birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Olayda yaralanan 2 kişi hastanede tedaviye alındı.

Edirnede faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü

Edirne'nin Karaağaç Mahallesi, Lozan Caddesi üzerindeki Belediye Protokol Evi önünde turistik gezi yaptıran fayton sahipleri İ.Y. ve S.U., arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Daha önceden aralarında husumet bulunduğunu belirtilen faytoncuların tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada üzerlerindeki tabancaları çekip birbirlerine ateş eden İ.Y. ve S.U., yaralandı. Karın bölgesi ve bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan İ.Y., faytonu ile birlikte olay yerinden kaçtı.

Olay üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Omzuna isabet eden kurşunla yaralanan S.U., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı halde olay yerinden kaçıp Çavuşbey Mahallesi'ndeki yakınlarının yanına gittiği belirlenen İ.Y., de polis tarafından bulundu. İ.Y. de ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9