Gündem Ehliyet sınavı yolunda facia!

Ehliyet sınavı yolunda facia!

13.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Van’a ehliyet sınavı için giden kursiyerleri taşıyan minibüs, karşı yönden gelen kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada iki araç da hurdaya dönerken 11 kişi feci şekilde can verdi

Ehliyet sınavı yolunda  facia

Van’ın Tuşba ilçesi Göllü Mahallesi mevkiinde, kent merkezinde ehliyet sınavına girecek kursiyerleri taşıyan minibüs ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. 11 kişi can verdi. Van-Erciş Karayolu 22’nci kilometresindeki akaryakıt istasyonu yakınında dün sabah saat 09.00 sıralarında Çaldıran’dan sürücü belgesi almak için yazılı sınava girecek kursiyerleri Van’a götüren İsmet Ağaç (31) yönetimindeki minibüs ile Hamdi Tel (36) yönetimindeki temizlik malzemesi taşıyan kamyonet, hatalı sollama yüzünden kafa kafaya çarpıştı.

Haberin Devamı

Bir aile yok oldu

Kazada, sınava girecek ücretli öğretmenler Ümit Batmaz ve Rafiye Ceylan (27) ile astsubay eşi Kudret Ceylan (30), Barış Turan, Turan Aladağ (28), Sait Işık (33), Murat Ateş (23), Mehmet Tokmak (17), Muhammet Yalçınkaya, sürücüler İsmet Ağaç ile Hamdi Tel (36) hayatını kaybetti. Mehmet Tokmak’ın da kamyonette bulunduğu belirlendi. Paramparça olan araçlarda sıkışan cesetler AFAD ekiplerince çıkarıldı. Kazayı duyan ölenlerin aileleri olay yerine akın ederek, yakınlarını teşhis etmeye çalıştı. Kazanın şerit ihlalinden meydana geldiği belirtildi.

Babası da kazada ölmüş

Hayatını kaybeden Kudret Ceylan’ın da 3 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybettiği belirtildi.