Gündem Ekmek arası köfte ile 1 kolaya 900 YTL para istemişler

Ekmek arası köfte ile 1 kolaya 900 YTL para istemişler

26.04.2008 - 19:24 | Son Güncellenme:

.

Ekmek arası köfte ile 1 kolaya 900 YTL para istemişler

BURSA'da, Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi'ne başvuran seyyar satıcı Mehmet Erkul, adlarını sonradan öğrendiği kişilerin kendisini restorana davet ederek ekmek arası köfte ile kola ikram ettiklerini, ardından 900 YTL para istediklerini, ödeme yapamayınca hep darp edildiğini hem de zorla senet imzalattırıldığını iddia etti.

Haberin Devamı

Yeni Yalova Yolu'nda seyyar bıçak satışı yapan 65 yaşındaki Mehmet Erkul,  Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi'ne başvuruda bulunarak bıçak satın alma bahanesiyle yanına gelen ve adlarını sonradan öğrendiği 35 yaşındaki Naci A. ile 36 yaşındaki Bilal İ.'nin kendisini çalıştıkları restorana davet ederek ekmek arası köfte ve kola ikram ettiklerini ancak sonradan 900 YTL hesap çıkarttıklarını bildirdi. “Bu kadar param yok” demesi üzerine bu kişilerin kendisini darp ederek üzerindeki 100 YTL'yi aldıklarını ve zorla 900 YTL'lik senet imzalattıklarını bildiren Mehmet Erkul, şikayetçi olduğunu belirtti.

Mehmet Erkul'un şikayeti üzerine Naci A. ve Bilal İ. polis tarafından gözaltına alınırken, zorla imzalattırıldığı iddia edilen senet de ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.