Gündem Elimi Bırakma 33. yeni bölüm fragmanı! Şok eden not...

Elimi Bırakma 33. yeni bölüm fragmanı! Şok eden not...

11.03.2019 - 07:52 | Son Güncellenme:

Elimi Bırakma dün akşam 32. son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizinin yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Azra babasının katilinin kim olduğunu öğrenecek mi? Gizli notu kim yazdı?

Elimi Bırakma 33. yeni bölüm fragmanı Şok eden not...

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Elimi Bırakma 33. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Azra'ya gizli bir not geliyor. Babasının katilini öğrenecek mi? Azra'ya gelen notu kim okuyor? Tüm soruların yanıtı Elimi Bırakma yeni bölümde. Yeni bölüm 17 Mart Pazar günü ekrana gelecek.

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 33. BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son eşinin vefatıyla tüm varlığını kaybeden Zerrin yaşananları Çelenler'e anlatmak gibi bir düşüncesi yoktur. Zerrin'in gelişi ile restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru'yu kötü yönde etkileyecektir. Cenk'în şirkette yaptığı konuşma herkesi şaşkına çevirecektir

Zerrin’in gelişi, herkes için büyük bir sürpriz olur. Bir zamanlar varlıklı bir kadın olan Zerrin, son eşinin vefatıyla tüm varlığını kaybetmiştir ve bu durumu Çelenlere açıklamaya hiç niyeti yoktur.

Zerrin’in gelişi, restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru’yu nasıl etkileyecektir?

Şirketi baştan yapılandırmaya çalışan Cenk’in açıkladığı yeni iş planında, Kadir ve Melis’i büyük bir sürpriz beklemektedir.
Cenk’in kendisinden bir şey sakladığından şüphelenmeye başlayan Azra, şüphesinin üzerine gider. Azra Cenk’in hastalığıyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir?