Gündem Elimi Bırakma 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

Elimi Bırakma 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

25.03.2019 - 07:44 | Son Güncellenme:

Elimi Bırakma 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde olaylar karışıyor. Cenk, Azra'nın sırrını öğrenecek mi? Elimi Bırakma yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Elimi Bırakma 35. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm ne zaman

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Elimi Bırakma 34. son bölümü ile Pazar akşamı ekrana geldi. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler için 35. bölüm fragmanı dizinin hemen ardından yayınlandı.

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 35. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Pazar akşamları ekrana gelen Elimi Bırakma 35. yeni bölümü 7 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek. 31 Mart seçimleri nedeniyle bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak.

ELİMİ BIRAKMA 35. BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mezarlıkta Azra’nın karşısına ansızın çıkan kişi, Azra’nın babasının katilinin yakalanmasına dair umutlarını yeşertir. Cenk ise kim olduğu belirsiz olan bu adamın Azra’ya zarar verme ihtimalinden ötürü son derece tedirgindir ve Azra’yı korumak için birtakım önlemler alacaktır.

Sumru’nun restoranda çıkardığı olay Feride’yi derinden sarsmıştır. Sumru’nun sözleri son derece acımasız olsa da, Feride kendini sorgulamaya başlar. Öte yandan, Azmi’nin ihanetini öğrenen Sumru da, aynı Feride gibi sarsılmış ve yaşadıklarını sorgulamaya başlamıştır. Feride ve Sumru’nun içinde bulundukları durumla baş etmek için seçtikleri yol, karakterlerinin yansımasıdır.

Haberin Devamı

Cenk Azra’yı polise gitmeye ikna eder. Azra’ya yaklaşan adam yakalanabilecek midir?

Yazarlar