Gündem Elimi Bırakma 54. bölüm fragmanı! Yeni bölümde neler olacak?

Elimi Bırakma 54. bölüm fragmanı! Yeni bölümde neler olacak?

19.11.2019 - 10:12 | Son Güncellenme:

Elimi Bırakma yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. 54. bölümü ile ekrana gelecek olan Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde Cenk ile Barış arasındaki gerilim iyice artar. Arda ise her şeyi göze alıp Barış ile anlaşmaya hazırdır. İşte Elimi Bırakma 54. bölüm fragmanı...

Elimi Bırakma 54. bölüm fragmanı Yeni bölümde neler olacak

TRT 1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısında olacak. Peki, yeni böülmde neler olacak?

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Damla bir mektup bırakıp konaktan ayrılmıştır. Arda perişan olur. Azra ve Cenk de çok endişelidir. Cenk ile Barış’ın arasındaki gerilim iyice artar. Fakat Azra artık tarafını seçmiş, ne olursa olsun Cenk’in yanında durmaktadır. Çelenler zor bir zamandan geçmektedir, Cenk ve Azra el ele verir ve ailelerini korumaya çalışır.

Aşkları aile problemleriyle bir kez daha sınanan Azra ile Cenk birbirlerine daha çok bağlanacak, bu sınavdan çok daha güçlü bir şekilde çıkacaklardır.

Arda her ne olursa olsun karısını bulmak ister ve Barış’la bile anlaşmaya hazırdır. Fakat Barış buna hiç beklenmedik şekilde karşılık verir, tüm bu olanların sonunda olan Feride’ye olacaktır.

Haberin Devamı

Bu arada Gürkan olanlardan dolayı Sumru’yu suçlar ve ortaya çıkan başka sırların da etkisiyle Sumru bu sefer iyice köşeye sıkışmıştır.

ELİMİ BIRAKMA 54. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ELİMİ BIRAKMA 54. BÖLÜM FRAGMANI