Gündem Elimi Bırakma Azra'ya büyük şok! Elimi Bırakma 53. bölüm fragmanı

Elimi Bırakma Azra'ya büyük şok! Elimi Bırakma 53. bölüm fragmanı

12.11.2019 - 12:42 | Son Güncellenme:

Elimi Bırakma yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Artık salı akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor. Azra'nın Sumru'yla olan savaşı devam ediyor. Damla ve Arda arasındaki evlilik ise bambaşka boyutlara ulaşıyor.

Elimi Bırakma Azraya büyük şok Elimi Bırakma 53. bölüm fragmanı

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Elimi Bırakma bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. 53. bölümü yayınlanacak olan dizide neler olacak?

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kendi meselelerini halleden ve artık bir arada olan Azra ve Cenk bu defa da aileleri için mücadele edecektir. Damla ve Arda’ya sahip çıkılmasını bir meydan okuma olarak algılayan Barış bu evlilikten Çelenleri sorumlu tutar. Gücünü herkese gösterip kızını Çelenlerden geri almak için herkese bir bedel ödetmeye kararlıdır.

Feride ve Azra önce Barış’la uzlaşmaya çalışırlar. Ancak bunun mümkün olmadığını anlamaları uzun sürmeyecektir. Kimse ne yapacağını bilemezken, Cenk ailesini korumak için Barış’a karşı durur ve bir karşı hamle yapar. Fakat Cenk’in yaptığı karşı hamle ortalığı iyice karıştıracaktır.

Azra ailesini korumak için Sumru’yla da mücadeleye devam etmektedir. Bu sırada hiç beklenmedik bir şey gerçekleşir. Sumru’nun önünde onun da sırlarını bilen ciddi bir engel vardır artık. Elindeki kozlar artık ne Sumru’nun işine yarar, ne de Azra’ya zarar verebilir.

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 53. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ELİMİ BIRAKMA 53. BÖLÜM FRAGMANI