Gündem Emir Uyar kimdir, kaç yaşında? Emir Uyar, Adriana Lima'nın yeni sevgilisi mi?

Emir Uyar kimdir, kaç yaşında? Emir Uyar, Adriana Lima'nın yeni sevgilisi mi?

09.07.2019 - 07:58 | Son Güncellenme:

Emir Uyar'ın Adriana Lima ile sevgili oldukları iddialı dış basında yer buldu. Adriana Lima'nın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Emir Uyar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Aile Şirketi olan Permak Holding'te Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Emir Uyar, aynı zamanda Türkiye'nin Fahri Konsolosluğunu da yürütmektedir. Peki Emir Uyar kimdir?

Emir Uyar kimdir, kaç yaşında Emir Uyar, Adriana Limanın yeni sevgilisi mi

Adriana Lima ile sevgili oldukları iddia edilen Emir Uyar magazin dünyasında bir anda en fazla merak edilen isimler arasında yer aldı. Dün dış basında yer alan haberlere göre Adriana Lima'nın yeni Türk sevgilisinin Emir Uyar olduğu bilgisi paylaşıldı. Adriana Lima ile adı anılan Emir Uyar bir anda en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Peki Emir Uyar kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

EMİR UYAR KİMDİR?

Emir Uyar, 1982 yılında dünyaya geldi. Permak Holding'in enerji işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Emir Uyar, İstanbul Özel Alman Lisesi'nden mezun olmuştur. Buradaki mezuniyetinin ardından University of Southern California'da (USC) işletme ve ekonomi alanında eğitim alan Emir Uyar, mezuniyetinin ardından Permak Makina'da çıraklık yaptı. Dört yıl sonra, 2010 yılında holding içerisinde Gayrimenkul, Enerji ve Teknoloji yatırım gruplarından sorumlu kişi olarak göreve başlamıştır.

Emir Uyar, Dominica ülkesinin Türkiye fahri konsolosudur.