Gündem Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu! Fon vurgunu olayını anlattı

Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu! Fon vurgunu olayını anlattı

03.01.2024 - 21:17 | Son Güncellenme:

Fon vurgununda ismi en çok geçen isimlerden olan Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu. Belözoğlu, 4 milyon 292 bin dolar parasını teslim ettiği Seçil Erzan'ın onu nasıl dolandırdığı anlattı. Bir diğer eski yıldız futbolcu Podolski'nin de dolandırılmaktan son anda kurtulduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fon vurgunu davasında dolandırılan 18 isimden biri de Emre Belözoğlu'ydu. Sonunda o da sessizliğini bozdu.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu Seçil Erzan ile yüz yüze sadece 1 kez görüştüğünü söyledi. Belözoğlu "Kendisi zaten bu yatırımı yapmadan önce tanıdığım birisi değildi. Bir kere kendisiyle yüz yüze görüştüm" dedi.

Belözoğlu, "Kuzenim benden istediği için böyle bir yatırıma girdim" dedi. İddiaya göre Belözoğlu 4 milyon 292 bin dolar parasını kaptırdı. Savcılığa verdiği ifadede "vermiş olduğum hiçbir parayı geri alamadım" dedi.

Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu Fon vurgunu olayını anlattı

Kazandığım parayı elimden geldiğince değerlendirmeye çalışan birisiyim diyen Belözoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu "Bankacılık işlemi olduğunu düşündüğün için yatırım yaptım, banka müdürü ve banka müdür yardımcısının bende imzalı kağıtları var" dedi.

Belözoğlu, Seçil Erzan'ı olaydan önce tanımadığını söyledi; Ben kendisiyle 1 kere görüştüm, telefonda da 3-4 kere görüşmüştüm dedi.

Haberin Devamı

Belözoğlu dolandırıldığını anlayınca da hemen mahkemeye gittiğini belirtti. Belözoğlu "Dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda, bize vadedilen tarih gelmeden dahi biz şikayetlerimizi savcılığa yaptık" dedi.

Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu Fon vurgunu olayını anlattı

ESKİ FUTBOLCU PODOLSKI DOLANDIRILMAKTAN NASIL KURTULDU?

Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldız futbolcusu Podolski'nin de Seçil Erzan'ın radarında olduğu ortaya çıktı.

Bir diğer müşteki Galatasaray'ın eski tercümanı Mert Musa Çetin ifadesinde; Erzan'ın illegal bir yolla sarı-kırmızılı futbolcuların hesaplarına baktığını ve onun yönlendirmesiyle önce Muslera sonra da Podolski ile görüştüğünü söyledi.

Yıldız futbolcu Podolski'nin Polonya'da olduğu için "O işe kafamı yormak istemiyorum" diyerek dolandırılmaktan son anda kurtulduğu ortaya çıktı.