Gündem En güzel babalar günü mesajları

En güzel babalar günü mesajları

30.05.2018 - 20:45 | Son Güncellenme:

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazarı kutlanan Babalar Günü, herkes için büyük önem taşımaktadır. Güzel sözler ile babalarını mutlu etmek isteyenler için en güzel Babalar Günü mesajları...

En güzel babalar günü mesajları

Babalar günü mesajları

Haberin Devamı

Haziran ayına girmemize sayılı günler kala, tüm hayatımız boyunca arkamızda olan babalarımızı mutlu edebileceğimiz Babalar günü de yaklaşıyor. Bu yıl 17 Haziran’da kutlanacak Babalar günü için birbirinden güzel mesaj ve sözler...

Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkama ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü sen bana hep güç verirsin. İyi ki varsın canım babam.

Bu zorlu, acımasız dünyada sığınabileceğim tek liman sensin. İyi ki varsın, babalar günün kutlu olsun.

Anların, umutların ve hayallerin hep huzur dolu olsun. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun fakat şimdi fark ediyorum ki ellerimi hiçbir zaman bırakmamışsın. Seni çok seviyorum, babalar günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Bana hayatın güzel yanlarını, sevmeyi ve sevilmeyi öğreten adam, babam. Babalar günün kutlu olsun.

Verdiğin destekler için, hep arkamda durduğun için, kahkahama ve gözyaşıma ortak olduğun ve daha nicesi için teşekkür ederim babam. Seni çok seviyorum, babalar günün kutlu olsun.

Benzemez hiçbir şeye bu sevgi. Ne şiirler yeter sevgimi anlatmaya, ne yüreğim yeter bunu sığdırmaya. Babalar günün kutlu olsun.

Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgin bana nefesim kadar yakın. Canım babam, babalar günün kutlu olsun.

Babam olduğun için dünyanın en şanslı çocuğu benim. Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum canım babam.

Sen benim en iyi arkadaşım, en büyük mutluluğum ve en güzel yanımsın. İyi ki varsın baba, babalar günün kutlu olsun.

Ailemizin yıkılmaz direği biricik babamıza sevgilerimizle...

Hayatında ki puzzle’ı benimle tamamladığın için teşekkür ederim. Sen sahip olabileceğim en iyi babasın. Babalar günün kutlu olsun.

Her şeyiyle bize en iyi örnek olan babam, yalnızca bugün değil her gün senin günün. Ellerinden öpüyor, babalar gününü kutluyorum.

Derdimi ve neşemi paylaştığım, her derdime deva, her neşeme kahkaha olan canım babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Her zaman benim için var olduğunu ve her düştüğümde beni kaldıran ilk kişinin sen olacağını biliyorum babacığım. İyi ki varsın, babalar günün kutlu olsun.

Sana ayrılan bugün de seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni istedim. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Sana, senin benim için verdiğin emeklerin karşılığını verebilmem imkansız. Fakat hayat boyu bunun için çalışacağımı bilmelisin canım babam. Seni çk seviyorum, babalar günün kutlu olsun.

Babanın erdemleri çocukların servetidir. Bize büyük bir servet bıraktığın için teşekkür ederiz babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Babacığım, sadece sesinle bile verdiğin huzur bin ömre bedel. Babalar günün kutlu olsun.

Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Sen her zaman benim süper kahramanım oldun canım babam. Babalar günün kutlu olsun.

Sen bizim sarsılmaz dayanağımız, sen bizim merhamet yürekli canım babamızsın. Seni çok seviyor, babalar gününü kutluyoruz.

Küçükken en çok senin verdiğin nasihatlere kızardım, şimdi ise o nasihatler ile ayakta duruyorum. Her şeyin en iyisine layık olan canım babam, babalar günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Bana kendimi her zaman en değerli insanmış gibi hissettiren canım babam, babalar günün kutlu olsun.

Sen bizim ulu çınarımız, sen bizim bitmez tükenmez umutlarımız, sen bizim can babamızsınız. Bu özel günde ellerinden öpüyor, babalar gününü kutluyoruz.