Gündem En İyi Ben Söylerim’in jüri üyeleri kim?

En İyi Ben Söylerim’in jüri üyeleri kim?

30.11.2016 - 12:19 | Son Güncellenme:

Fox tv kanalı yeni bir şarkı yarışmasıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İsmi En İyi Ben Söylerim olarak açıklanan şarkı yarışması jüri üyeleri belli oldu. Peki En İyi Ben Söylerim’in jüri üyeleri kim?

En İyi Ben Söylerim’in jüri üyeleri kim

Fox’un yeni şarkı-yetenek yarışması ‘En İyi Ben Söylerim’in jüri koltuğunda oturacak iki isim belli oldu. Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, yüzde yüz yerli format olan En İyi Ben Söylerim’in jüri koltuğunda, Romanların kraliçesi, arabesk ve pop müzik şarkıcısı Kibariye ile Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Serdar Ortaç oturacak. En İyi Ben Söylerim, Ocak ayında FOX’ta olacak.

Haberin Devamı

EN İYİ BEN BİLİRİM YARIŞMANIN KURALLARI NELER?

Her hafta 9 yarışmacı 30 saniye boyunca sahne ışıkları altında sergileyecekleri canlı performans ile heyecanlı maratonda birinci olmak için yarışacaklar. Jüri tarafından haftalık seçilecek 2 yarışmacı koruma altına alınacak ve o hafta elenemeyecek. Performanslar neticesinde kötü performans sergileyecek olan 3 yarışmacı stüdyodaki seyirci tarafından elenecek. Bir sonraki hafta Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve çeşitli müzik tarzlarından (Pop-Arabesk-Jazz-Thm-Tsm) seçilecek olan 3 (toplam 45 yarışmacı) yarışmaya dahil olacak.

EN İYİ BEN BİLİRİM YARIŞMASI