Gündem ‘En iyi plajlar Muğla ve Antalya’da’

‘En iyi plajlar Muğla ve Antalya’da’

31.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir Alman online otel ve rezervasyon şirketi İzmir Çeşme’deki Altınkum, Çanakkale Bozcaada’daki Ayazma Plajı ile Muğla’daki İztuzu, Sedir Adası, Ortakent, Ölüdeniz, Palamutbükü, Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu, Antalya’daki Phaselis, Kaputaş, Patara ve Olimpos’u Türkiye’nin en güzel plajları arasında gösterdi.

‘En iyi  plajlar Muğla ve Antalya’da’

Söz konusu 13 plajdan 11’i Antalya ve Muğla’da bulunuyor. Marmaris’teki Kleopatra Plajı, altın sarısı kumsalı ve turkuaz deniziyle meşhur. Ölüdeniz’i ziyaret edenler, mavinin farklı tonlarını bir arada görebiliyor. Yine Fethiye’deki Kelebekler Vadisi, deniz, kum ve güneşin yanı sıra muhteşem manzarası ve macera dolu parkurlarıyla turistlere ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

Büyüleyici

Ölüdeniz’in doğusundaki Kabak Koyu, tarihi Likya Yolu üzerinde olması ve doğasıyla ilgi çekiyor. Dalyan’daki deniz kaplumbağalarının üreme merkezi İztuzu Plajı da binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor. Antalya Kemer’deki Çıralı
sahili de turistlerin uğrak yerleri arasında bulunuyor. Antalya’daki Phaselis Antik Kenti’ne gelenler, denize girme imkanı da buluyor. Kaş’taki Kaputaş Plajı ve Patara Plajı da bölgenin en güzel plajlarından biri olarak biliniyor.