Gündem Engelli çocuğunun maaş kartıyla kaçtı

Engelli çocuğunun maaş kartıyla kaçtı

05.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kırklareli’nde engelli çocuğunun maaş kartını alan anne Hayriye Açık, 13 yıllık eşi ve 2 çocuğunu bırakıp, internetten tanıştığı kişiyle kayıplara karıştı

Engelli çocuğunun maaş kartıyla kaçtı

Kırklareli’ndeki bir fabrikada mevsimlik işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Nevzat Açık’ın 13 yıllık eşi olan Hayriye Açık, 12 gün önce 7 yaşında engelli çocuğunun aylık 750 lira yatırılan maaş kartını alarak ortadan kayboldu. Engelli çocuğunu ve 12 yaşındaki kızını bırakıp kaçan eşinden haber alamayan Nevzat Açık, polise kayıp başvurusunda bulundu.

‘Anne ne olur eve dön’
Eşinin evde canı sıkıldığı için kendisine 6 ay önce akıllı telefon aldığını anlatan Nevzat Açık, Facebook’tan tanıştığı biriyle kaçtığını söyledi. 7 yaşındaki otistik engelli çocuğunun iyileşme aşamasındayken annesinin terk etmesiyle ilgisiz kaldığını anlatan Nevzat Açık, “Çocukların bakımları benim üzerime kaldı. Çocukların psikolojisi bozuldu” dedi.
12 yaşındaki Hanife Açık annesinin bir an önce evine dönmesini istediğini belirterek şöyle devam etti: “Annemin sadece eve dönmesini istiyorum. O bizi seviyormuş numarası yaptı ve gitti. Annem gittiğinden beri uyuyamıyorum. Canım anneciğim seni çok seviyorum. Bizi bırakma anne.”