Gündem Erkan Kolçak Köstendil Kurtlar Vadisi Pusu'da hangi rolü oynadı?

Erkan Kolçak Köstendil Kurtlar Vadisi Pusu'da hangi rolü oynadı?

10.04.2019 - 12:10 | Son Güncellenme:

Erkan Kolçak Köstendil bugüne kadar birçok dizi ve tiyatro ve filmde rol aldı. Kariyerine ilk adımı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile adım atan Erkan Kolçak Köstendil'in bu dizide hayat verdiği karakter vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Erkan Kolçak Köstendil Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hangi karaktere hayat verdi?

Erkan Kolçak Köstendil Kurtlar Vadisi Pusuda hangi rolü oynadı

Erkan Kolçak Köstendil kariyerine futbolculuk ile başladı. Bir dönem Bursaspor'da forma giyen Erkan Kolçak Köstendil daha sonra tiyatroya yöneldi. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro alanındaki çalışmalarına Tuncay Özinel Tiyatrosunda başladı. Bu süre zarfında birkaç oyunda farklı karakterlere hayat veren Erkan Kolçak Köstendil 2005 yılında ilk kez Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol aldı.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Oto galerici rolünde Memati'nin adamı olarak rol alan Erkan Kolçak Köstendil, 2009 yılında Sakarya Fırat dizisinde Mahmut Karakum karakteri ile popülerliğini bir anda arttırmaya başladı. Son olarak Çukur dizisinde Vartolu Saadettin rolüne hayat veren Erkan Kolçak Köstendil dizilerin yanı sıra birçok sinema filminde de rol aldı

KIYAK SORUNUN CEVABI :Nietzsche'nin Türk kaderciliği hakkında görüşlerinin yer aldığı eseri Gezgin ve Gölgesi adlı eseridir.