Gündem Erkenci Kuş son bölüm ardından 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş son bölüm ardından 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

04.07.2018 - 08:04 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan yeni dizi Erkenci Kuş dün akşam 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk iki bölümü ile izleyenlerin kalbini fetheden Erkenci Kuş dizisinin başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir oynuyor. Peki Erkenci Kuş ekrana gelen son bölüm ardından 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş son bölüm ardından 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Erkenci Kuş 2. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Star TV ekranından yayınlanan yeni dizi Erkenci Kuş ekrana gelen ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not aldı. Başrollerinde Can Yaman, Demet Özdemir, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez gibi usta isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş dizisi ekrana gelen son bölümün hemen ardından 3. yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem’in başı büyük belada!

Can'ın evine izinsiz giren Sanem, fotoğrafik hafızasını kullanarak o an için kurtulmayı başarır, ancak başını hiç düşünmediği bir başka belaya sokmuştur, üstelik bu defa kurtulması o kadar kolay olmayacaktır.

Üstelik mahalleye döndüğünde Aysun ve Mevkıbe'yi birbirine girmiş bulur ve elbette buna da farkında olmadan kendisi neden olmuştur. Can, büyük bir havayolu şirketinden iş bağlamak üzeredir, Aylin ise bunu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Sanem istemeden bu olayın merkezinde bulur kendini.

ERKENCİ KUŞ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI