Gündem Eşi bıçaklanan CHP'li vekilden yazılı açıklama

Eşi bıçaklanan CHP'li vekilden yazılı açıklama

25.01.2016 - 15:59 | Son Güncellenme:

CHP'li vekilden yazılı açıklama...

Eşi bıçaklanan CHPli vekilden yazılı açıklama

Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde özel hastanede ameliyat olan babası Şaban Kaplan'ı eşi Murat Hürriyet ile ziyaret etmiş, hastanede refakatçi kalan kardeşi Emrah Kaplan, tartıştığı eniştesini bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan yazılı bir açıklamada bulundu. Kardeşinin psikolojik sorunlarının olduğunu belirten Fatma Hürriyet Kaplan’ın açıklaması şöyle:

"Söz konusu hastanede; psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda maalesef eşim bıçaklanarak yaralanmıştır. Bir süredir psikolojik tedavi gören kardeşimin psikolojisi babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice bozulmuştur. Eşim, anlık bir öfke nöbetine giren kardeşimin elindeki bıçağı almaya çalışırken yaralanmıştır. Eşimin tedavisi devam ederken, kardeşim ise güvenlik güçlerine teslim olmuştur."

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ablasının eşi Murat Hürriyet’i bıçaklamasının ardından gözaltına alınan Emrah Kaplan, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Emrah Kaplan’ın ifadesinde eniştesi ile ailevi sorunlar nedeniyle tartıştıklarını, kendisini kaybettiğini, olay sırasında ne yaptığını hatırlamadığını söylediğini öğrenildi.