Gündem Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda

Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda

14.04.2024 - 15:57 | Son Güncellenme:

Edirne'de boşanma aşamasındaki eşi Berşan Aksak (22) tarafından öldürülen Petek Aksak (22) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Eşinin öldürdüğü Peteke gözyaşlarıyla veda

Berşan Aksak, Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklarını görmek istediğini belirtip, boşanma aşamasındaki 5 yıllık eşi Petek Aksak'ı buluşmaya çağırdı.

Haberin Devamı

Kızı Eflin'i (4) yanına alan Petek Aksak, Berşan Aksak ile bir araya geldi. Berşan Aksak, iddiaya göre; kızı olmadan konuşmak istedi.

Bunun üzerine kızını evine bırakan Petek Aksak, bu kez Berşan Aksak ile Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki hatıra ormanında buluştu. Burada ikili arasında tartışma çıktı.

Eşinin öldürdüğü Peteke gözyaşlarıyla veda

Berşan Aksak, çıkardığı tabanca ile 3 el ateş açarak Petek Aksak'ı öldürdü. Kaçan şüpheli yakalanıp gözaltına alındı. 5 ayrı suçtan kaydı bulunan ve ilk ifadesinde; tartışma sırasında olayın aniden geliştiğini iddia eden Aksak, bugün adliyeye sevk edildi.

Eşinin öldürdüğü Peteke gözyaşlarıyla veda

ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

Öte yandan Petek Aksak'ın cenazesi, Yeniimaret Mahallesi'ne getirildi. Burada helallik istendi, bu sırada mahalle sakinleri ve öldürülen kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Eşinin öldürdüğü Peteke gözyaşlarıyla veda

Petek'in annesi Pınar Kaçarlar da fenalık geçirdi. Anne Kaçarlar ambulansa alınırken, ağabey Eren Kaçarlar da ağladı. Petek Aksak'ın cenaze namazı Bademlik Camisi'nde kılındı. Cenazeye Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, kadın muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Cenaze, Bademlik Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.