Gündem Eski eşini bıçaklayan firari yakalandı

Eski eşini bıçaklayan firari yakalandı

18.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Boşandığı eski eşi Mercan Okumuş’u (36) sokakta bıçaklayarak yaraladıktan sonra kaçan Hamdi Sevim yakalandı. Eski eşinin yakalanmasıyla ilgili Okumuş, “Şikâyetimi kesinlikle çekmeyeceğim, bu caninin en ağır cezayı almasını istiyorum” dedi.

Eski eşini bıçaklayan firari yakalandı

İstanbul Ümraniye’de üç çocuk annesi Mercan Okumuş’un yaşadıkları, Milliyet’te yer almıştı. Okumuş, 9 Ağustos’ta işe gitmek için evden çıkmış, iki ay önce boşandığı Hamdi Sevim tarafından altı yerinden bıçaklanmıştı. Genç kadın hastaneye kaldırılırken Sevim kaçmıştı. Eski eşini bıçakladıktan sonra tehditlerine devam eden, hatta Mercan Okumuş’un evine çiçek göndererek “Yarım bıraktığım işi bitireceğim” diyen Sevim 9 gün sonra Esenyurt’ta yakalandı.

Haberin Devamı

‘Rahat nefes aldık’

Mercan Okumuş, saldırganın yakalanmasından sonra şunları söyledi: “Yakalandığını duyunca rahat bir nefes aldık. Günlerdir ‘Acaba bir şey yapacak mı?’ diye tedirgindim. Günlerdir buradan taburcu olduktan sonra yine aynı şeylerin başıma geleceğini düşünüyordum. Çünkü bu cani beni öldürmeyi kafasına koymuş. Eğer olaydan sonra pişmanlık duysaydı ailemden özür dilerdi ya da hiçbir şey demezdi. Ama bu adam hem beni hem de tüm ailemi öldürmekle tehdit etti.”

Eski eşini bıçaklayan firari yakalandı

Milliyet, Mercan Okumuş’un dramını gündeme getirmişti.