Gündem Eski sevgili yeni sevgiliye karşı! Kabusları oldu

Eski sevgili yeni sevgiliye karşı! Kabusları oldu

16.01.2024 - 15:45 | Son Güncellenme:

Ankara'da Çankaya ilçesinde Yağız U. (38), kız arkadaşının ayrı oldukları dönemde görüştüğü G.G. hakkında, otomobilinin dikiz aynaları ile sileceğini kırdığı iddiasıyla şikayette bulundu. Araca zarar verilme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Eski sevgili yeni sevgiliye karşı Kabusları oldu

Yağız U., 12 Ocak'ta evinin önünde park halinde bulunan otomobilinin dikiz aynaları ile sileceğinin kırıldığını, komşularının haber vermesiyle öğrendi. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Yağız U., aracına zarar veren kişinin, ayna ve sileceği kendi aracının bagajına koyduğunu gördü.

Haberin Devamı

Eski sevgili yeni sevgiliye karşı Kabusları oldu

Yağız U., şüphelinin kız arkadaşı Z.U. ile ayrı oldukları dönemde bir süre görüştüğü G.G. olduğunu ileri sürerek, polise şikayette bulundu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Eski sevgili yeni sevgiliye karşı Kabusları oldu


Yağız U., G.G.'nin, ayrı oldukları dönemde kız arkadaşı Z.U. ile görüştüğünü söyleyerek, "Büyük ihtimalle takip ediyormuş. Çünkü arabamı biliyor, evimi biliyor. Komşularım araca zarar verirken görüyor, polisi arıyor. Polis beni aradı. Komşular da korkmuş 'acaba bizim arabamıza da mı zarar verir' diye. Adam arabasını çalışır vaziyette bırakıyor, aynayı ve sileceği kırıp bagajına atıyor. Şikayetçi olduk. Kız arkadaşım da korkuyor. Bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

 

Eski sevgili yeni sevgiliye karşı Kabusları oldu