Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

19.04.2016 - 20:38 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 32. son bölümde heyecan doruktaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dün yayınlanan son bölümü izleyicilerini yine ekrana kilitledi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da neler yaşandı? İşte son bölüm ve detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. son bölümde heyecan doruktaydı - İzle

Yapımcılığını ve senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ünal Kaplan'ın güç gösterisi bir yıkıma daha sebep olur. Ölüm Hızır'ın çevresinde bir çemberdir artık. Önce Selim sonra Ahmet'in ölümüyle dost kaybının acısı eksik olmaz yüreğinden. Her ne kadar masa tekrardan toplanmış, dost düşman el sıkışmış olsa da kimse kimseye güven vermez. Eskiden ihanetin yer bulamayacağı masada şimdilerde sadakatten eser yoktur. Viktor'un yerine masaya oturacak Moskof Özkan ismi de Hızır'ı huzursuz eder. O'nun gelişiyle birlikte masaya pislik bulaşacak, belki de ticaret yön değiştirecektir. Hızır bunlarla uğraşırken bir de kendine kurulan yeni oyunu fark ettiğinde işler yine karışır. Meryem artık yuvasındadır. Geçmişin üstüne bir çizgi çekip ailesini tekrardan bir arada tutmak onun görevidir. Kurtulması gereken son bir şey kalmıştır o da Nazlı ve bebeği! Şehri terk etmesi beklenen Nazlı ise kucağında bebeğiyle ailenin kapısında belirir. Uzun zamandır beklenen mutlu aile tablosunun canlandırıldığı Pazar kahvaltısında yaşanan bu gelişme herkeste şok etkisi yaratacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 32. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Yeni yayın döneminde izleyici karşısına çıkmış ve dizide verilen mesajlar ile ünlü bir dizi haline gelmiş olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oldukça dikkat çeken ve beğenilen bir dizidir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır paylaşıyor. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın yanında birçok değerli oyuncu kadrosuna sahip olan dizi oldukça ses getirmiştir. Dizinin kadrosunda Selçuk Yöntem, Müjde Uzman ve Ozan Akbaba gibi birçok önemli oyuncu bulunmaktadır. 2015 yılında başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi günümüzde de devam etmektedir. ATV kanalında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta Salı günleri ekran karşısına gelmektedir. Dizi en son yayınlanan bölümü 31. bölümdür.

Hızır Çakırbeyli karakterine can veren Oktay Kaynarca ve Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır ikilisinin dizide başlarına gelen olaylardan bahsedilmektedir. Çok küçük yaşlarda kötü bir hayata giriş yapmış olan Hızır Çakırbeyli, haksızlıklara karşı meydan okumak için yer altı diye bilinen mafyalar topluluğunda bir yere sahip olmuştur. Haksızlıklara karşı mücadele ederken bir süre sonra haksızlık yapmak da kaçınılmaz bir durum olacaktır. Bu durumun kendisine olmasını engellemek için her şeyi yapan Hızır Çakırbeyli, güç ve silahların gölgesinde yaşamayı istememektedir. Böyle yaşamak yerine ölmeyi tercih edecek bir adamdır Hızır Çakırbeyli. Genellikle ilk olarak hayır işi yapan ve göstermelik sempatik hareketler ile güven kazanmaya çalışan mafya tipi insanlar bir süre sonra her şeyin para ve güç olduğunda kanaat kılmaktadır ve artık hayır işlerini önemsememektedir.

Dizide geçen olaylar ağı sonucunda Hızır Çakırbeyli bir hayli ünlenmiştir ve iş yapılır güvenilir bir adama dönüşmüştür. Bu ünün kötü yanı ise Devlet ağına takılmış olmasıdır. Devlet, Hızır Çakırbeyli’ye bir teklif sunar ve bu teklifi kabul etmemesi halinde müebbet hapis durumu vardır. Kabul etmesi durumunda da ailesine ihanet edip bir mafyaya dönüşmüş olacaktır. Hızır Çakırbeyli ailesinin ve etrafındaki herkesin saygı duyduğu ve sevdiği bir adamdır ve bunu riske atmak istememektedir. Ancak teklifi kabul etmesi kaçınılmazdır.

Hızır Çakırbeyli’nin aile hayatında da birtakım sorunlar meydana gelmiştir. Yıllar öncesinden bir ilişkisi olan ve bu ilişki sonucunda sevmiş olduğu kadının hamile olduğunu şimdiki eşi Meryem Çakırbeyli öğrenir. Bebeğin doğmamasını istemektedir ve bu nedenle bu konuda bir şeyler yapmayı planlamaktadır. Hızır Çakırbeyli ise iki çocuktan fazla çocuk sahibi olmayı istememektedir. Bu konuda iki kadının savaşı başlarken Hızır Çakırbeyli çok daha büyük işler ile uğraşmaktadır.
Dizinin 32. bölümünde olabilecek şeyler hakkında birkaç ipucu verilecek olursa 31. bölümde Mahmut karakterinin diziden öldürülerek çıkarılmasından sonra diğer karakterlerde biraz rahatlama olmuştur. Ama bu rahatlamanın da fazla uzun sürmeyeceği bilinmektedir. Çünkü Viktor karakterinin intikam alma isteği ortaya çıkmıştır ve kana susamış olarak karşımıza çıkacaktır. Dizinin Salı günü yayınlanacak olan bölümünde işler oldukça ilgi çekici bir hale gelmektedir. Meryem’in korktuğu başına gelecek mi? Bu ve bunun gibi birçok sorunun cevabı bugün akşam saat 20:00’de ATV ekranlarına gelecek olan yeni bölüm ile açığa çıkacaktır.

Yayınlanmış olan fragman üzerinden yola çıkarak şunlar söylenebilir; Ünal Kaplan'ın güç gösterisi bir yıkıma daha sebep olmuştur. Hızır’ın etrafında oluşan ölümler oldukça hüzünlü bir hal yaratmıştır. Dost kaybını fazlası ile yaşayan Hızır, Ahmet ve Selim’i kaybettiği için oldukça üzgün bir haldedir. Artık kimse kimseye güvenmemektedir. Masada herkes toplanıp, el sıkışmış olsalar da birbirlerine güvenmemektedirler. Sadakat ile kurulmuş olan masada artık sadakat kavramı ortadan kalkmış ve ihanete yenik düşmüştür. Viktor'un yerine masaya oturacak olan Moskof Özkan ismi de Hızır'ı huzursuz etmektedir. Moskof Özkan’ın gelişi ile birlikte masaya kötü işler karışacak ve belki de ticaret bir anlamda yön değiştirecektir. Hızır bunlarla uğraşırken bir de kendine kurulan yeni oyunu fark ettiğinde işler yine karışır. Diğer bir yandan Meryem ise artık yuvasındadır. Ailesini bir arada tutmak için geri dönen Meryem’in kurtulması gereken son bir şey kalmış durumdadır. Bu şey ise Nazlı ve bebeğidir. Ailenin kapısında beliren Nazlı Pazar günü yapılmış olan mutlu bir kahvaltıyı berbat etmek üzeredir. Aile içerisinde şok etkisi yaratan Nazlı’nın şehri terk etmesi gerekirken kapıya gelmesi işleri oldukça karıştıracak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Deniz Çakır, Oktay Kaynarca aşkı devam ediyor

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Deniz Çakır, önceki akşam dizide kayınvalidesini canlandıran Sabina Toziya ile Arnavutköy Mira Balık'ta yemek yedi.

Haberin Devamı

Dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile ilişki yaşayan Çakır'ın moralinin bozuk olduğu görüldü. Güzel oyuncunun, geçtiğimiz günlerde başka bir kadınla görüntülenen Kaynarca ile arasının açık olduğu öğrenildi.

Çakır balıkçıdayken, aynı dakikalarda Kaynarca ise arkadaşlarıyla birlikte İstinye Park'taki Zuma'daydı.

Mekanı arka kapıdan terk etmek isteyen Çakır, görevlilerin yardımıyla taksiye bindi. Oyuncu "Ayrıldınız mı?" sorularını yanıtsız bırakırken, Sabina Toziya "Ayrılmadılar, yok öyle bir şey" dedi.