Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölümde Hızır hedefte!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölümde Hızır hedefte!

06.11.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 46. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Ünal büyük lokmanın peşinde. Hızır ise Salih Gülmez'in hedefinde. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölümde Hızır hedefte

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik gibi usta isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. yeni bölümü 8 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da ATV'de.

Haberin Devamı

Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir.
Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir…

Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır. Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez'in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 46. BÖLÜM FRAGMANI


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 45. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde, Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur. Son zamanlarda evde artan gergin haller, küslükler henüz nihayete ermemişken, Civciv ve Ayşen'in olayı herkesi darmaduman eder. Ceylan her seferinde yeni bir bahane bularak ailesiyle Hızır arasında mekik dokumaktadır.

Meryem ise tepkisini göstermekte geç kalmayacaktır. Evde bunlar yaşanırken Gülmezlerin bahsettiği yedinci gün gelip çatmıştır. İlyas'ın haklı endişesi yaşanacak felaketi önlemeye yetmez.

Ardı sıra gelen tehditlerden yine en masumlar nasibini alır. Özkan'ın yeğeni Taner'le birlikte kurduğu Oyun da tıkır tıkır işlemektedir. Ünal bu evrede Hızır'la arası açık olan devlete daha yakın durmak isteyecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölümde Hızır hedefte

DENİZ ÇAKIR (Meryem Çakırbeyli)

Çakır'ın karısı Meryem net bir insandır. Çakır'ın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Bir yerde Çakır ondan intikam alıyor diye düşünür. Yoksa kocasının ondan başka birisini sevebileceğine ihtimal vermiyor. Ailenin erkeklerine bir şey olsa bu kocaman mafya ailesini Meryem rahatlıkla yönetebilir. Böyle sevgi dolu bir kadın gerektiğinde ölüm emri verebilir mi? Söz konusu ailesi ise ve öldürülecek olan bunu hak ediyorsa evet…