Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.01.2017 - 10:31 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılbaşından bu yana yeni bölümü yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yeni bölüm ile ekrana geldi mi? ATV yayın akışında hangi programlar vardı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. bu Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama;

Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO cular.. Her sene sezon ortası, yani Ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir.Yani iki ya da üç hafta ara verilir.. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir..İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen 53. son bölümde diziye damga vuran isim Meryem Uzerli olmuştu. Uzerli, diziye Suzi, karakteriyle dahil olmuştu. Ünal Kaplan'ın talimatıyla yurt dışından gelen bir ajanı canlandıran Suzi, yayınlanan ilk bölümü ile dizinin reytinglerine sihirli bir dokunuş yapmıştı. Bu arada Hızır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kendine düşman olan isimlere ve devlete düşman olan isimlere çok yakınlaşmıştır. Özkan'ın elindeki dosyalara ulaşabilirse işi kolaylaşacak olan Hızır amacına ulaşacaktır. Özkan'ın ölümünün ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır masayı toplantıya çağırır. Bu durumda en çok korkan isim ise yine Ünal Kaplan olur. Msaada yaşanan ihanetin bittiğine inananlar bir kez daha yanıldıklarını anlayacaklardır