Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.02.2018 - 12:25 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. bölümü ile yine nefesleri kesen bir bölüme sahne oldu. Sabırsızlıkla beklenen yeni bölümde Hızır'dan şok hamle izleyicileri oldukça şaşırttı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 91. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehir taciri Pudra Hakkı'nın mekanına bomba koymak üzere yola çıkan Çakırbeyliler, gittikleri yerde Şahin Ağa'nın sürpriziyle karşılaşmışlardır. Servet'in patlaması engellenemez bombasıyla mekanda sıkışıp kalan İlyas, Alparslan ve dostlarının oradan kurtulması için bir mucizeye ihtiyaç vardır. Davut'un, devleti uğruna kendini yok etmesiyle başlayan büyük planının bir parçası olmaya razı gelen Hızır, düşmanıyla uzlaşmaya yanaşmaz. Hızır'ın, dostlarının ölümüne göz yummasını bekleyen Hakkı ise hiç beklemediği bir hamle ile karşı karşıya kalacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 92. BÖLÜM FRAGMAN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.