Gündem Eve Dönüş dizisi neden final yaptı?

Eve Dönüş dizisi neden final yaptı?

12.03.2016 - 09:51 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarına bir dizi daha veda etti. Başrollerinde Dilşad Çelebi, Cansel Elçin, Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Merve Oflaz gibi isimlerin yer aldığı dizi Eve Dönüş 22. bölüm ile final yaptı. Peki Eve Dönüş dizisi neden final yaptı? İşte o ayrıntılar...

Eve Dönüş dizisi neden final yaptı

ATV'de yeni sezonda Ekim ayında ekrana gelmeye başlayan Eve Dönüş dizisi de reytinglere yenildi. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan Eve Dönüş dizisi erken final yaptı. İşte Eve Dönüş final bölümünde yaşananlar ve yeni gelişmeler...

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ 22. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sonunda kızına kavuşacağı için çok mutlu olan Leyla (Pınar), yurtta Elif'i bulamayınca deliye döner. Elif'in yurttan kaçtığını söyleyen Düdüklü, diğer çocukların gerçekleri söylemesine engel olur. Elif'in ortadan kaybolmasıyla Düdüklü tutuklanır. Yaşadığı üzüntü Leyla'nın sağlığını etkiler, bayılma nöbetleri sıklaşmaya başlar.

Leyla'ya kızını bulacağına dair söz veren Yusuf, deli gibi her yerde Elif'i ararken; Canan ise Elif'i yurt dışına gönderip ondan sonsuza dek kurtulmayı planlamaktadır. Her şey Canan'ın istediği gibi giderken, Yusuf, Elif'le ilgili bir ipucuna ulaşır. Herkesin kaderi, Leyla'nın Pınar olduğundan şüphelenmeye başlayan Kürşat'ın ne yapacağına bağlıdır...

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ FİNAL BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

EVE DÖNÜŞ DİZİSİ HAKKINDA

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Peki ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!

EVE DÖNÜŞ DİZİSİNDE ARAS ÖLDÜ

Cansel Elçin (Yusuf Bozyel)

Babasını çocuk yaşta kaybetmiş ve abisi tarafından büyütülmüş olan Yusuf, üç kuşaktır İstanbul'da yaşayan, aslen Artvin Hopa'lı, balıkçı bir ailenin küçük oğludur. Pınar'ın uçurumdan atıldığı gece o yakınlarda balıkta olan Yusuf, Pınar'ı kurtarmıştır.

Dilşad Çelebi (Leyla Uluğbey)

Pınar'ın estetik operasyonu geçirdikten sonraki halidir. Kendisini Pınar'ın kardeşi Leyla olarak tanıtmıştır. Böylece onu öldürmeye çalışanlardan intikam alacaktır.

Zeynep Özder (Pınar Uluğbey Çakmak)

İstanbul'un köklü ve zengin ailelerinden birinin kızıdır. Kürşad ile evliliğinden Elif adlı bir kızları vardır.

Tardu Flordun (Kürşad Çakmak)

Pınar'ın kocası. Pınar'ın en yakın arkadaşı Canan ile onu aldatmıştır. Cengizhan ve Oflaz'la işbirliği yapıp Pınar'ı uçurumdan atmışlardır.

Haberin Devamı

İpek Erdem (Canan Arıkan Çakmak)

Pınar'ın lise arkadaşı olan Canan, orta halli memur bir ailenin kızıdır.Pınar'ın ölümünün ardından Kürşad ile nişanlanmışlardır.

Edip Saner (Vedat Pınar'ın babasının arkadaşı)

Merve Oflaz (Ipek Çakmak)

Kürşat'ın kız kardeşi. Yusuf'tan hoşlanmaktadır.

Ümit Olcay (Oflaz Dağdelen Başkomiser)

Kürşad'a, Pınar'ı uçurumdan atarken yardım etmiştir. Canan'ın eski sevgilisi.

Feride Çetin (Sevda Bozyel Orhan'ın karısı)

Murat Atik (Cengizhan)

Oflaz'ın ortağı.Daha sonra Sevda tarafından öldürülmüştür.