Gündem Eve gelen tamirciye eski sevgili şoku! Gözyaşlarına boğuldu

Eve gelen tamirciye eski sevgili şoku! Gözyaşlarına boğuldu

11.08.2023 - 16:23 | Son Güncellenme:

Antalya’da genç kadının evine gelen eski erkek arkadaşı, o sırada evde bulunan ve çamaşır makinesi tamircisi olarak belirtilen kişi ile kavga etti. Bıçakların çekildiği kavgada iki erkek yaralandı. Gözyaşlarına boğulan genç kadın eski erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

Olay, 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi üzerinde yer alan bir apartmandaki dairede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, N. B.’nin (32) evinde 2 erkek şahsın bıçakla yaralandığı ihbarını alan polis ekipleri belirtilen adrese geldi. D. A.’yı (30) kanlar içinde gören ekipler, sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Haberin Devamı

Eve gelen tamirciye eski sevgili şoku Gözyaşlarına boğuldu

Çamaşır makine tamircisi olduğu iddia edilen S.M. kavga sonrası olay yerinden ayrıldı. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri D.A.’yı tedavi için hastaneye götürdü.

KISKANÇLIK KRİZİNDE KAN AKTI

 Vücudunda ve üzerinde kan lekeleri olan N.B., eski erkek arkadaşı S.M.'nin eve geldiğini, çamaşır makinesi tamircisi D.A.'yı kıskandığını, aralarında kavga çıktığını dile getirdi. N.B.'nin, apartman önünde polislere durumu anlatırken gözyaşlarına boğulduğu görüldü. N.B. eski erkek arkadaşı S.M.'den şikayetçi oldu.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

N.B. eski erkek arkadaşından şikayetçi olurken, polis S. M.’yi arama çalışması başlattı.