Gündem Evlendikten sonra yüz nakli olacak

Evlendikten sonra yüz nakli olacak

11.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Muğla’da altı yıldır yüz nakli bekleyen eski güzellik uzmanı Dilek Sürgün’le çarşıda tanışıp âşık olan Hüseyin Ünlü 14 Şubat’ta nikâh masasına oturuyor

Evlendikten sonra yüz nakli olacak

Elazığ’da güzellik salonu işletirken 25 Temmuz 2004’de bindiği taksinin kaza yapmasıyla yüzünün büyük bölümü parçalanan Dilek Sürgün’’n hayatı karardı. 60’ın üzerinde amaliyat geçiren ancak yüzü düzelmeyen Dilek Sürgün, yaşadığı kenti değiştererek 2007 yılında Milas’a yerleşti. Dilek Sürgün, iki yıl önce kendisini görüp beğenen ve arkadaşlık teklif eden Hüseyin Ünlü ile tanıştı.

‘Hüseyin’e âşık oldum’
Milaslı olmasına rağmen Hatay’da bir balık çiftliğinde çalışan Hüseyin Ünlü ile Dilek Sürgün’ün arkadaşlıkları, bir süre internet üzerinden devam etti. Dilek Sürgün’den ayrı kalmaya dayanamayan Hüseyin Ünlü, Hatay’daki işinden ayrılarak memleketine döndü ve çift geçen yıl haziran ayında nişanlandı. Sürgün ve Ünlü, Milas Belediyesi Düğün Salonu’nda evlenmek için 12 Şubat’a gün aldı.
Nişanlısına her gün çiçekler getiren, çarşı pazar gezdiren, sahile ve pikniğe götüren Hüseyin Ünlü, “Ben Dilek’i ilk gördüğümde âşık oldum. Onun kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem. Onun mutluluğu için ne gerekiyorsa yapacağım. Yüzünün yaralı olması benim için hiç önemli değil” dedi.

Cehennem hayatı bitti
İki yıldır tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Hastanesi’nden nakil haberi bekleyen Sürgün, şunları söyledi: “Geçen ay doku uyuşmazlığı olduğu için yüz nakli olamadım. Nişanlım Hüseyin çok ısrar edince nakli beklemeyi bıraktık ve düğün yapmaya karar verdik. Eşimi çok seviyorum. 6 yıldır eve kapanıp cehennem hayatı yaşıyordum, Hüseyin’i tanıyınca dünyalar benim oldu.”

Haberin Devamı

Evlendikten sonra yüz nakli olacak

Nikâh öncesi büyük şok!

Hüseyin ünlü mobilya aldıkları mağazanın sahibinin ortadan kaybolmasına canlarının çok sıkıldığını söyleyerek, “Bin 500 lira peşin, 8 bin liralık da senet verdiğimiz mobilya mağazasının sahibi ortadan kayboldu. Nikâh öncesi şok yaşadık. Bizi dolandıranlar hakkında emniyete ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.